KFC_Novi_sadPrvi KFC restoran u Novom Sadu otvorio je vrata ljubiteljima pilećih specijaliteta prepoznatljivog ukusa

 

Početak godine Novosađanima je doneo i novo, omiljeno KFC mesto, koje se nalazi u ulici Novosadskog sajma broj 2. U samom centru vojvođanske prestonice, u savremeno uređenom prostoru na skoro 500 kvadratnih metara, posetioci su uživali u svojim omiljenim specijalitetima od piletine, uzgajane na srpskim farmama i sveže pripremljenje od strane pravih kuvara. Novootvoreni restoran u Novom Sadu po standardima i kvalitetu ne razlikuje se od ostalih, dok karakteristično prijatnu atmosferu kreira 50 mladih zaposlenih ljudi.

Povezana vest:  „Zdravo dete" i Dr Feelgood u Delta Cityju predstavljaju: Pet vežbi za dobro jutro

KFC_Opening_NSKFC Novi Sad je četvrti KFC restoran u Srbiji i zajedno sa restoranima u beogradskim tržnim centrima Delta City i Ušće, kao i na Studentskom trgu u Beogradu, deo je najpoznatijeg svetskog lanca restorana pilećih specijaliteta koji svakog dana usluži preko 10 miliona gostiju u 15.000 restorana širom sveta.

Tajna međunarodnog uspeha KFC-a leži u receptu starom 70 godina koji je osmislio osnivač i glavni kuvar KFC-a, Pukovnik Harland Sanders. Sveža piletina priprema se u restoranu neposredno pre služenja, a mešavina 11 vrsta bilja i začina u kojoj se svaki komad piletine marinira, garantuje neponovljiv i jedinstven ukus, zahvaljujući čemu su proizvodi KFC omiljeni širom sveta. Svetski  poznati  po visokom kvalitetu svojih proizvoda, restorani KFC koriste samo pažljivo odabrane namirnice, te su stoga i ljubitelji Kentaki  piletine u Novom Sadu uvek posluženi komadima najboljeg pilećeg mesa odgajanog u Srbiji.  Uz krilaticu da je samo sveže meso dobro meso, KFC nudi osim pikantnih i blagih pilećih obroka, i ukusne sendviče, dezerte i salate.

Povezana vest:  Zajednički „fleš mob“ples na pariskoj avio smotri Le Burže kao podrška zapošljavanju u kompaniji Airbus