Top devet modela jakni iz nove Guess kolekcije za sve prilikeLjubitelji mode jedva su dočekali dolazak nove sezone koja im pruža priliku da začine svoj stajling i poigraju se bogatim teksturama, slojevima i formama.

Odakle početi? Od jakni, naravno. Bilo da volite udobne perjane jakne ili navijate za večitu klasiku i vunene kapute, definitivno je da će ovi komadi biti osnova vaše jesenje garderobe.

U nastavku vam donosimo najtraženije modele sa Guess potpisom koje možete da ponesete odmah!

Povezana vest:  Taft Perfect Flex u svim vremenskim uslovima: Savršena fleksibilnost i stoprocentna kontrola oblikovanja kose

Za poslovni look, izaberite elegantni mantil do kolena ili kaput sa eko krznom koji će učiniti da izgledate moderno, atraktivno i moćno gde god se pojavite. Svedene dnevne kombinacije upotpunite lakovanim mantilom sa zmijskim printom, ili se opredelite za praktičnije rešenje – kaput sa dva lica.

Topla kratka jakna je must have svake zimske sezone bez obzira na trendove. Model sa krznom u crnoj i beloj boji prilagodiće se s lakoćom svakom stilu – od glam do urbanih, opuštenijih izdanja.

Povezana vest:  #1lib1ref kampanja kreće na Vikipedijin 20. rođendan

Ako preferirate ležerniji stil, ne možete da pogrešite sa parkom u maslinastoj boji ili postavljenom jaknom sa sjajnim finišom. Osim što su u trendu, ovi modeli biće najbolja zaštita u hladnim zimskim danima. Poigrajte se slojevima i kombinujte ih uz meke džempere, košulje, farmerke, pa čak i trenerke.

Novu kolekciju možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends multibrend radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite ponudu i na  fashionandfriends.com onlajn šopu i Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Povezana vest:  Avon ima sjajnu ponudo ovog novembra