Lisca Selection, provokativna i lagana kolekcija, ove jeseni naglasiće vašu ženstvenost i seksipil. Vrhunski dizajn, materijali i prestižni detalji povezuju tri priče kolekcije Lisca Selection za aktuelnu sezonu jesen/zima 2021.
Luksuzan i moderan vez upotpunjen je laganim providnim tilom, dok kombinacija jakih boja stvara stil u kome ćete u svakom trenutku biti odlučne i samouverene. Zavodljivi krojevi i pažljivo postavljena čipka kombinuju tanke materijale, providnu mrežu i Swarovski kristale. Potražite i modele sa izvezenim rubom, kojima ni modni sladokusci najistančanijeg ukusa neće moći da odole – u umirujućoj crvenoj ili u kožnoj verziji sa senzualnim tatoo efektom.
Inače, zanimljiv je podatak da je jedno od zaštitnih lica ove linije uspešna srpska manekenka, Tamara Lazić. Ona je na sjajan način predstavila i iznela modele Lisca Selection, dočaravši ekstravaganciju koja se može nositi svaki dan.
Povezana vest:  U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu, nesvakidašnji Coca-Cola karavan će tokom maja i juna obradovati građane širom Srbije