USCE_Shopping_CentarDani zaljubljenih u UŠĆE SC, 1- 14. februar 2011.

 

Jedinstvena manifestacija koja slavi ljubav i romantična osećanja „Dani zaljubljenih u UŠĆU“ održaće se od 01. do 14. februara u UŠĆE Shopping Centru na radost svih zaljubljenih posetilaca i onih koji nekoga vole.

Tokom „Dana zaljubljenih“, UŠĆE Shopping Center organizuje nagradno onlajn takmičenje za najbolju ljubavnu poruku. Slanjem zanimljivih i originalnih odgovora na večno pitanje: „Šta je ljubav?“, putem vebsajta UŠĆE Shopping Centra ili ostavljanjem poruke u ljubavnom ćošku u prizemlju Centra, mogu se osvojiti vredne nagrade: romantični vikend za dvoje, nagradni vaučer za kupovinu u UŠĆU za nju i njega i  vaučeri za romantičnu večeru. Učesnici će svoje poruke moći da prijavljuju od 01-10. februara, da glasaju za svoje favorite 11. i 12. februara, a imena onih koje su posetioci UŠĆE vebsajta ocenili najvišim ocenama i koji su osvojili romantične nagrade, biće objavljena na dan zaljubljenih, 14. februar.

Povezana vest:  Džimi Ču zabeležio manju prodaju, a veće prihode

A za one koji budu želeli da saznaju šta im prognozira Kupidon tu je i UŠĆE točak sudbine koji mogu zavrteti i osvojiti UŠĆE poklone.

Zaljubljeni studio Naxi radija koji će iz ljubavnog ćošeta, u prizemlju UŠĆE SC, emitovati program, pružiće priliku posetiocima da se druže sa poznatim ličnostima i da učestvuju u kvizu “Tajanstveni glas”. Voditeljka programa Naxi radija Jelena Barać, razgovaraće sa slušaocima o ljubavi i pomagati im u odabiru poklona za voljenu osobu.

Povezana vest:  NUNS i NDNV:Fotoreporteri će tražiti pravdu u Strazburu

Dve nedelje zanimljivih interaktivnih radosti za sve one kojima je ljubav u srcu, ujedno su i dani tokom kojih posetioci omiljene šoping i zabavne destinacije u Srbiji mogu uživati u finalnim danima zimskih rasprodaja.

Više informacija na www.usceshoppingcenter.com