Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke, članice NLB Grupe, Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona, uspešno je završen objavljivanjem imena više od 1.000 pobednika. Njima će, kao najbolje rangiranim učesnicima, sa najvećim brojem plaćanja nacionalnim karticama, u narednom periodu biti uručene nagrade iz fonda vrednog četiri miliona dinara.

Kao sistemska banka, Komercijalna banka je do sada izdala gotovo 600.000 DinaCard kartica, a nagradni konkurs pokrenula je želeći da svoje klijente dodatno motiviše da koriste nacionalnu karticu.  

Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke „Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona sa velikim zadovoljstvom je podržala i Narodna banka Srbije.

„Srbija se ubraja među zemlje koje su prepoznale važnost postojanja nacionalnih kartičnih sistema i preduzele aktivnosti kako bi sačuvale svoj domaći kartični brend. Ako znamo da smo i po tome u društvu zemalja kao što su: Nemačka, Francuska, SAD, Japan, skandinavske zemlje, Rusija, Turska, Brazil, to ukazuje da je borba za opstanak nacionalne platne kartice DinaCard opravdana. Međutim, ta borba nije ni jednostavna ni laka, iz brojnih razloga, a među glavnim razlozima je opstajanje u uslovima koje kreira konkurencija u vidu transnacionalnih giganata kojima, očekivano, nije interes da postoji domaći, efikasan i povoljniji kartični brend. Jer naš nacionalni kartični sistem DinaCard pruža značajne pogodnosti i koristi za građane, za trgovce, posebno manje, a time i za finansijski sistem naše zemlje u celini. Tu prevashodno mislim na niže troškove, ali i na za svaku odgovornu centralnu banku ne manje važan aspekt – nezavisnost i bezbednost domaćeg finansijskog sistema. DinaCard uživa sve veće poverenje korisnika i trgovaca, i zbog aktivnosti kao što je nagradni konkurs Komercijalne banke, banke sa značajnim iskustvom promovisanja nacionalnih vrednosti, koja ovakvim akcijama, verujemo, nastoji da zadrži takvu tradiciju. Komercijalna banka je prepoznala značaj i potrebu da dodatno motiviše svoje korisnike DinaCard platnih kartica, idući u korak sa potrebama potrošača, ali i svojim poslovnim interesima, imajući u vidu višestruko niže troškove banaka zbog DinaCard-a u odnosu na internacionalne kartične brendove. Narodna banka Srbije zbog svega toga pozdravlja ovakve inicijative banaka, a sa svoje strane nastavlja intenzivno da unapređuje funkcionalnosti nacionalne DinaCard kartice. Verujemo da će Komercijalna banka nastaviti da bude jedan od lidera i u promovisanju novih funkcionalnosti nacionalne DinaCard kartice, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.“

Povezana vest:  Svetske zvezde viđene objektivom Marka Sovilja

Uspešan završetak Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona konkursa simbolično je obeležen u Kreditno-stambenom centru Komercijalne banke na beogradskom Trgu Politika, gde je predsednik izvršnog odbora Vlastimir Vuković uručio nagrade odabranim pobednicima.

„Kao članica jedne od najvećih regionalnih bankarskih grupacija NLB Grupe, Komercijalna banka nastoji da neprekidno unapređuje uslove života i rada u svom matičnom regionu. Važan aspekt naše misije je podrška razvoju nacionalne privrede, a samim tim i nacionalne kartice, kao jednom od njenih najčvršćih stubova. DinaCard kartica je efikasno, pouzdano, ali i povoljno rešenje za platne transakcije – kako za trgovce, tako i za korisnike kartica. Kao institucija tradicionalno okrenuta klijentima, želeli smo da ih dodatno motivišemo da je koriste i bliže se upoznaju sa svim njenim pogodnostima. Impresivan broj učesnika i transakcija, možda i najbolje govori da smo u tom važnom i velikom zadatku bili uspešni“, istakao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, zahvalivši se Narodnoj banci Srbije na podršci, ali i svim klijentima na velikom interesovanju i učešću u konkursu.

Povezana vest:  Angry Birds pomažu ugroženim vrstama pacifičkih ostrva

Podsetimo, nacionalni nagradni konkurs trajao je od 10. novembra do 31. decembra, a učešće u njemu direktno su uzeli svi klijenti Komercijalne banke, aktivni korisnici DinaCard Start, DinaCard Klasik, DIS DinaCard kobrending i DinaCard kreditnih kartica. Najbolje rangirani učesnici, sa najvećim brojem plaćanja u narednom periodu biće nagrađeni sa više od 1.000 nagrada – laptop računara, mobilnih telefona, zvučnika i vaučera za kupovinu.

Povezana vest:  Lejdi Gaga inspiracija za strašilo za gavrane