Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom, kojom obeležava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni.

Najnovija kampanja, snimljena za kolekciju proleće/leto 2022, vodi nas na jug Španije gde su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o večnom letu.

Kampanja pod nazivom Step Up dočarava sve ono što Fashion&Friends jeste – stilsku hrabrost, izlazak iz zone komfora i slobodu koja nije ograničena vremenom, mestom ili stanjem uma.

Povezana vest:  Čuvari Tajne pomeraju granice za obaranje Ginisovog rekorda

Stajling koketira sa retro estetikom devedesetih, ali i party glamurom. Prikazan je  zanimljivi miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed denim, haljine u mini i midi dužinama, uvek aktuelne chino pantalone, kao i košulje čistih linija.

Outfiti se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja.

Povezana vest:  Avon donacija vredna preko 3,5 miliona dinara Fondu B92 namenjena borbi protiv raka dojke

Kombinacije namenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama sa printom, oversize sunčanih naočara i torbica u vibrantnim nijansama.

Fotografije potpisuje talentovani modni fotograf Marko Vulević, stajlinge Jelena Milovanović za Vis à Vis, frizuru i šminku Aleksandar Đikić, a ispred objektiva našli su modeli Nicole Mayer, Luis Calandriello i Neven Stanišić.

Povezana vest:  Božićne humanitarne aktivnosti Princeze Katarine

Kampanja je zaokružena fashion videom u režiji Nemanje Novakovića, koji predstavlja čarobnu sinergiju boja, detalja i raskošnih kolekcija.

https://youtu.be/ZAoxgYQU2V4