PODRAVKA NA TRGU OTVORENOG SRCAPODRAVKA NA TRGU OTVORENOG SRCA

Kompanija Podravka Srbija se po prvi put pridružuje novogodišnjoj manifestaciji „Trg otvorenog srca“ koja veliča duh prazničnog darivanja, ali ima i humanitarni karakter. Pod geslom „Ugrejmo srce dobrim delom“, sav novac koji bude prikupljen od prodaje kuvanih supa i čajeva, koje će posetioci moći da kupe u Podravka kućici po ceni od 45 dinara, biće namenjen nabavci didaktičkih sredstava za učenike sa smetnjama u razvoju, koji se školuju u inkluzivnom sistemu, u redovnim osnovnim i srednjim školama u Beogradu, najavljeno je danas na otvaranju Trga otvorenog srca.
„Simbol naše kompanije jeste srce. Zbog toga je Trg otvorenog srca pravi način da zajedno uživamo u svim radostima novogodišnjih praznika ali i pomognemo drugima. Nadamo se da će naša akcija „Ugrejmo srce dobrim delom“, jedno sa već postojećom akcijom humanitarne prodaje novogodišnje šolje omogućiti da deca sa smetnjama u razvoju dobiju bolje uslove za učenje“ – kaže Nela Prijović, direktor marketinga Podravka Srbija.
Pored humanitarne prodaje toplih supa i čajeva, posetioci Trga otvorenog srca na Podravkinom štandu moći će da probaju palačinke sa Lino ladom, Lino čoko napitak i kupe svoje omiljene proizvode.
S obzirom da je program „Trga otvorenog srca“ u potpunosti posvećen deci, mališane će kao i uvek zabavljati medvedic Lino koji je za njih spremio brojna predpraznična iznenađenja.
Manifestacija će biti otvorena od 14.12.2013. do 12.1.2014. godine, svakog dana, od 10 do 23 časa.

Povezana vest:  Venčali se Penelopa Kruz i Havijer Bardem