Čuveni španski brend Camper čvrsto je rešen u nameri da vam novu sezonu učini uzbudljivijom. Bez obzira na to da li ste u potrazi za savršenim parom patika za proleće ili cipela koje ćete nositi u gradu, modeli iz nove kolekcije u prvi plan stavljaju vašu individualnost i razigranost.

Koji god stil da preferirate, Camper vam ove sezone omogućava da se poigrate sa raznim kombinacijama, od klasičnih oblika i tamnih nijansi, do vedrih boja i smelih mešavina materijala. Ukoliko je opuštenost i dobra zabava oduvek bila prva asocijacija na vašu ličnost, savetujemo vam da isprobate kontrastne modele koje će vašem izgledu dati dozu smelosti i unikatnosti.

Povezana vest:  Heroj nacije, Jovan Simić, ponovo na delu

 

šarene ženske patike Runner ženske patike Twins muške cipele PEU TOURING muške patike Twins muške patike

Pored toga što svake sezone iznenadi novim ekscentričnim oblicima i inovativnim bojama, Camper je prepoznatljiv i po modelima koji pružaju osećaj lakoće i potpunu udobnost. Pored specijalno dizajniranog đona, dodatni adut su i pažljivo birani prirodni materijali, poput najfinije kože i mekanog organskog pamuka, od koga su napravljeni gornji delovi patika i sandala iz nove kolekcije.

Povezana vest:  EXIT i Joko Ono objavili Prvi svetski mir, a Petrovaradinsku proglasili "Tvrđavom mira"

ORUGA UP šarene ženske sandale ORUGA UP ženske sandale ORUGA muške sandale MATCH muške sandale

Budite odvažni – započnite novu sezonu lakim korakom i sa osmehom na licu.

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u šoping centru Galerija, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.

Povezana vest:  Mali: Na gradskom dočeku Nove godine rekordan broj ljudi