Otvoren je ekskluzivni salon nameštaja u Beogradu EVDEMA, u Višnjičkoj 29, što predstavlja novu investiciju Turske u Republici Srbiji. Priređena je proslava kojoj je prisustvovao veliki broj poslovnih ljudi i zvaničnika Turske i Srbije. Na otvaranju su govorili: direktor EVDEMA Srbija – Nihat Akbolat, direktor EVDEMA u Turskoj – Kemal Čelik, direktor holdinga Eđzađibaši, gospodin Atalaj Gumrah, predsedavajući  Eđzađibaši Holdinga – Bulent Eđzađibaši, ambasador Turske u Srbiji – Hami Aksoj i Goran Vesić. Glumica Jelena Gavrilović vodila je program, a otvaranju Evdema salona prisustvovali su i: Damir Handanović, Vanja Grbić, Aleksandar Antić i mnogi drugi.

Povezana vest:  Lindsi Lohan osuđena na 90 dana zatvora

Na početku događaja obratio se direktor EVDEMA Srbije Nihat Akbolat  i poželeo dobrodošlicu svima, a zatim je usledio govor direktora EVDEMA u Turskoj, Kemala Čelika, koji je istakao da su održali sastanak u kabinetu predsednika Srbije i tom prilikom razgovarali o daljim planovima i idejama.  Goran Vesić je istakao da je otvaranje EVDEMA salona dokaz saradnje između Srbije i Turske, da investicije Turske u Srbiji iznose preko 300 miliona evra, a da u Srbiji trenutno posluje preko 1300 turskih kompanija.

Direktor EVDEMA Srbija – Nihat Akbolat

EVDEMA je najveća i najpouzdanija prodavnica kućne dekoracije u Turskoj osnovana 1972. i predstavlja ekskluzivni salon kupatila, kuhinja, vrata, parketa i kućnog nameštaja. Lanac salona EVDEMA posluje u preko 40 zemalja širom sveta. EVDEMA saloni rasprostranjeni su kako u Turskoj, tako i u Evropi. Kako već decenijama važi za najvećeg ekskluzivnog distributera svetski poznatih brendova, EVDEMA nastavlja da prepoznaje potrebu na inostranim tržištima kao što su Francuska, Rusija i Srbija, sa tendencijom daljeg rasta.

Povezana vest:  U akciji uređenja beogradske obale odnešeno 50 džakova smeća

Više detalja o salonu EVDEMA može se pronaći na sajtu evdema.rs

Foto: Belkisa Beka Abdulović