Nagradni konkurs kompanije Neoplanta „Napravi kobasicu po svom ukusu“, koji je trajao četiri nedelje, završen je 4. jula, a stručni žiri je proglasio i pobednika. Među preko 2.500 predloga recepata za kobasice, koliko je stiglo na adresu kompanije, predlog Borjana Stojanovića iz Smederevske Palanke pod nazivom „Panonska kobasica“, izdvojio se kao najbolji po svim parametrima: naziv, priča o proizvodu i receptura.

“Nisam se mnogo dvoumio kada sam video reklamu za nagradni konkurs na Fejsbuku. Odmah sam odlučio da apliciram jer volim suhomesnate proizvode i oni su redovno na mojoj trpezi. Sastojci kobasice sa kojom sam pobedio su standardni za naše područje, i u pitanju je kombinacija svinjskog i goveđeg mesa, ljute i slatke paprike, bibera, belog luka, a dodao sam i malo sira. Kobasica je, naravno, dimljena”, rekao je Borjan.

Povezana vest:  Zaigrajte sa svojim mališanima

U nagradnom konkursu mogli su da učestvuju svi ljubitelji kvalitetnih i ukusnih zalogaja, čime su postali deo Neoplantine široooke zajednice. Potrošači su preko aplikacije mogli da pokažu kulinarsko umeće, kreativnost i na virtuelan način naprave svoju idealnu kobasicu.

“Izuzetno smo ponosni što je konkurs kompanije Neoplanta, „Napravi kobasicu po svom ukusu”, naišao na ovako dobar odziv i što nam je pristigao veliki broj prijava. Bilo je zaista teško odabrati pobednika jer su nam učesnici poslali dosta kvalitetnih predloga, što samo potvrđuje da su naši potrošači pravi gurmani koji vole kobasice i široooko uživaju u njima. Radujemo se da sa našim pobednikom, Borjanom, napravimo kobasicu po njegovom ukusu i recepturi”, rekla je Jelena Kanazir, PR kompanije Neoplanta.

Povezana vest:  Nina Janković nije odolela zanosnom Frikom Souffleu

Učesnici nagradnog konkursa su imali mogućnost izbora veličine proizvoda, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih začina i dodataka po želji, čime su virtuelni kulinari došli do finalnog, idealnog proizvoda – kobasice napravljene po sopstvenoj recepturi. Pored toga, svaki učesnik je svojoj kobasici dao ime i ispričao priču o njenom nastanku.

Pored pravljenja kobasice po sopstvenoj recepturi koja se izdvojila po kombinaciji svinjskog i goveđeg mesa, sa biberom, belim lukom, slatkom pavlakom i ljutom paprikom, i sa sirom kao specijalnim dodatkom, pobednik je dobio i vikend za dvoje na Salašu 137, paket Neoplanta proizvoda i posetu kompaniji Neoplanta. Za izuzetne predloge u nagradnom konkursu biće nagrađen još 21 dobitnik. Njih troje će za svoje gurmanske ideje dobiti Capriolo bicikl, pet učesnika će uživati u Neoplanta Delikates proizvodima, dok će drvenu roto dasku za serviranje Neoplantinih specijaliteta dobiti 10 učesnika. Spisak svih nagrađenih, njihovih predloga i osvojenih nagrada se nalaze na LINK.

Povezana vest:  Platforma ZDRAVO DVADESETE raspisala konkurs za praktikanta - urednika sajta dvadesete.rs

Foto: Neoplanta promo