Sunce, more, lepršave haljine, jarke boje i tropski dezeni, ah, leto…obožavamo ga! Leto donosi preplanuli ten i odbacivanje viška garderobe, ali postoje i mali trikovi koji će dodatno začiniti vaš letnji stil!

Šešir sa širokim obodom

Ne samo da je šešir sa širokom obodom neophodan ako planirate odlazak na plažu, već čini da izgledate mnogo glamuroznije, ma šta obukli. I što je još važnije – štiti vaše lice od sunca! Uz kremu sa SPF faktorom, ovaj šešir biće vaš verni saveznik u borbi protiv prvih znakova starenja.

Letnja haljina

Svakoj od nas potreba je ona jedna magična haljina koja čini da se osećamo – moćno! Dužinu i stil svako će odabrati po svom ukusu i građi, ali boje i materijal neka budu takvi da vam pomognu da se osećate što prijatnije tokom vrelih letnjih dana.

Povezana vest:  Đaci iz Beograda prikupljali humanitarnu pomoć za bolnicu u Smederevskoj Palanci

Aksesoar

Sunčan dan za mnoge je znak da ne izlaze iz kuće bez sunčanih naočara. One upotpunjuju naš stil, ali svakako i čuvaju oči od štetnih UV zraka i sprečavaju nastanak sitnih bora oko očiju. Praktične i upečatljive čine neizostavni komad tokom leta. A da biste svom stilu dodali malo glamura i sjaja, odlučite se za efektan, atraktivan okvir koji najbolje pristaje vašem obliku lica.

Uz pažljivo odabranu letnju kolekciju nakita, zablistajte kao dijamant! Razigrane ogrlice ili minđuše dopuniće vaš dnevni stajling, a komadi od školjki i bisera mogu biti idealan izbor za dane provedene na moru. Cirkoni za večernju kombinaciju – što da ne?!

Povezana vest:  Turistički vodič „Avala”

Kupaći kostimi

Svetlucavi kupaći kostimi ponovo su u modi! Jednodelni ili dvodelni, različitih krojeva i materijala –  svojim sjajem privlače pažnju. Zato se nemojte ustručavati; izaberite kroj i boju koja vam najbolje pristaje i isprobajte jedan ovakav komad za dašak glamura na plaži. Ali, ne zaboravite osnovno pravilo – najbolji kupaći je onaj u kom se osećate najbolje!

Blistavo lice

Leto donosi izlaganje lica suncu i odbacivanje teške šminke. Uz korišćenje kreme sa SPF faktorom, važno je da koža lica bude čista i hidrirana, a FOREO LUNA asortiman je tu da osigura da je održite blistavom.

Da biste svom licu obezbedili neophodan “trening” i tokom leta, ne morate odlaziti na skupe i duge tretmane u kozmetičke salone. Dovoljno je svega nekoliko minuta, uz beauty gedžete savršenog dizajna i još boljih performansi.

Povezana vest:  ROX BEAUTY kompanija koja uspešno prepoznaje visok kvalitet svetskih brendova i potrebe savremenog čoveka konačno i u Srbiji!

FOREO BEAR će tonirati vašu kožu, doprineti njenoj blistavosti i učvrtiti je. Za svega dva minuta dnevno, UFO 2 će obezbediti terapiju punim spektrom LED svetala koji revitalizuju kožu lica, umanjuju znakove starenja i poboljšavaju teksturu kože.

Za dodatni sjaj  i glamurozne letnje večeri, dodajte malo bronzera na svoje lice i uz lagani letnji make up – zablistajte poput zvezda sa crvenog tepiha.

Iznad svega – negujte svoje lice i zaštite svoju kožu uz neverovatne FOREO uređaje, koje možete pronaći u Jasmin parfimerijama, kao i u online na ananas.rs i jasmin.rs.