grad_ljubav_pobednik_2

Održana “Humanitarna strela” u Delta Cityju (FOTO)

Novinar lista “24 sata” Nebojša Marković, pobednik je večerašnje akcije pod nazivom „Humanitarna strela“ koja je održana na centralnom atrijumu Delta Cityja.

U organizaciji ovog šoping-mola, veliki broj novinara štampanih i elektronskih medija, takmičilo se u pravom olimpijskom sportu – streličarstvu.
Pobednik, u ime medijske kuće za koju radi, donacije je poklonio Svratištu u humanitarne svrhe.
Donacije su obezbedile kompanije Imlek i Knjaz Miloš pa će se tako mališani Svratišta obradovati poklonima u vidu voćnih jogurta, čokoladnih mleka i vode.
grad_ljubavi_pobednikZadatak novinara je bio da gadjaju u metu profesionalim lukom i strelom, u cilju osvajanja što većeg broja poena. Konkurencija je bila velika jer su se ovom događaju odazvali predstavnici TV Pink, TV Avala, TV Prva, dnevnih novina Blic,Večernje Novosti, Press, Alo, lifestyle magazina Story, Hello, Gloria kao i novinska agencija Tanjug, internet portal Mondo i Radio Antena.
Nešto kasnije, održano je i finalno takmičenje najboljih streličara, posetilaca Delta Cityja, koji su se takmičili u periodu od 1. do 14. februara,.
 Pobednik ovog takmičenja je Mladenović Darko koga očekuje prelep poklon za Dan zaljubljenih – romantični vikend za dvoje u hotelu “Continental”.

Povezana vest:  Najveća investicija za Start-up u Srbiji ikada

{vsig}GRAD_LJUBAVI{/vsig}