dan_zaljubljenih_usce_2011

Dodeljene nagrade za najlepšu ljubavnu poruku u UŠĆE Shopping Centru

U romantičnoj atmosferi koja je vladala u UŠĆE Shopping Centru večeras su dodeljene nagrade najromantičnijim i najoriginalnijim učesnicima onlajn takmičenja – „Najlepša ljubavna poruka“. Nagrade za naj-ljubavniju poruku dodelili su čuveni glumački par iz mjuzikla Kosa, Branislav Trifunović i Jelena Gavrilović, uz podršku Naxi radija.

dan_zaljubljenih_usce_2011_1Glasovi posetilaca UŠĆE vebsajta odlučili su da prva nagrada za najlepšu ljubavnu poruku – „Ljubav je smisao života“ – ode u ruke Jovici Stajiću koji je osvojio romantičan vikend za dvoje na Zlatiboru. Nikola Gegoj i Valentina Dabić su nagrađeni vaučerima za kupovinu u UŠĆU u vrednosti od po 200 evra, a Žarko Radovančev, Ana Stojanović i Saša Niković osvojili su večeru za dvoje u restoranu Vapiano.

Povezana vest:  Održan prvi regionalni neuromarketing workshop

Domaćini Bane i Jelena, pomagali su zaljubljenim posetiocima da zavrte točak sudbine, saznaju šta im Kupidon prognozira i osvoje poklone koje je UŠĆE Shopping Center pripremio za njih.

Uspešno organizovano onlajn takmičenje za najlepšu poruku kao odgovor na pitanje: „Šta je ljubav?“ privuklo je veliku pažnju svih posetilaca UŠĆE Shopping Centra. Tako je tokom deset dana takmičenja, na internet stranicu UŠĆE SC kao i u „ljubavno ćoše“ u prizemlju Centra, pristiglo preko 3,000 hiljade ljubavnih poruka što bi bilo dovoljno da se napiše jedan veliki ljubavni roman.

Povezana vest:  Osnovi kakodalogije najbolja knjiga iz Sveta marketinga

Finalnoj proslavi dana zaljubljenih pridružili su se i mladi iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine (Zvečanska) koji su u okviru kreativne sekcije izradili plakat na temu dana zaljubljenih i prikazali ga na večerašnjoj proslavi.