Nachos rebarca

Tex-Mex u restoranu Nachos – ukus koji osvaja

Konačno osvajanje Meksika od strane Španaca 1521. godine, verovali ili ne, pretvorilo se u najveću gastronomsku revoluciju u istoriji. Ono što mi nazivamo meksičkom kuhinjom ili Tex-Mex kuhinjom, zapravo je izbor američkih kauboja, koji su izvornu meksičku kuhinju probrali na način koji je njima kao Evropljanima najviše odgovarao. A da li ste vi ikada imali prilike da probate neki od Tex-Mex specijaliteta? Ako niste, onda već koliko sutra imate šansu za to. Naime, u restoranu Nachos, u ulici Stahinjića bana 66A, svi oni koji žele da uživaju, znaju da se na njihovom meniju nalaze najfantastičnija rebarca sa roštilja u domaćem bbq sosu, servirana uz neodoljivo pečeni krompir, da vam sami pogled na njih izaziva vodu na usta. Sladokusci tvrde, da su to najbolja tex-mex rebarca koja su imali prilike da probaju u ovom delu Evrope. Međutim, to nije jedino jelo sa menija, jer meksička kuhinja jeste privlačana upravo zato jer nudi bogatstvo mirisa, ukusa, začina i kombinacija. Osim restorana i vrhunski spremnjene hrane, vašu pažnju želimo da skrenemo i na Nachos bar, jer kako iskusni clubberi kažu, vikendom se baš tu, odvijaju nezaboravni DJ setovi, koji su za jako kratko vreme postali velika gradska tajna i poželjna destinacija. Vreme je da je i vi otkrijete, zato zakoračite u jedan novi svet i počnite da uživate.

Povezana vest:  Predavanjem o nošnjama Turkeminstana završen West Etnology Fest