U četvrtak, 29. septembra, beogradski hram patika Tike! proslavio je svoj šesti rođendan.

Ulica Kralja Petra ispred broja 24 u večernjim časovima bila je okupirana ljubiteljima patika i dobre muzike na čijim nogama su se mogli videti modeli patika kakvi se viđaju samo na festivalima sneaker kulture.

Povodom proslave rođendana, Tike Shop i Smash Burgers napravili su limitirano izdanje „Sneaker Temple Smash Burger-a“ koje su prisutni mogli da degustiraju i uživaju u nesvakidašnjem ukusu ovog specijaliteta. Pored toga, kolaboracija ova dva brenda krunisana je i custom paint printom na modelu Nike Air Force 1 koji će biti oglašen na aukcijskoj prodaji od koje će iznos biti doniran u humanitarne svrhe.

Povezana vest:  Nagradni konkurs Grand kafe u slavu komšiluka

Svojim prisustvom događaj su uveličali brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, mode, sporta, kolekcionari patika pa čak i zvezde rijalitija. Za dobar provod tokom trajanja proslave bio je zadužen jedan od najpopularnijih didžejeva prestonice – Dj.Rokam, a svojim nastupom Micka Lifa, Fox, Surreal i Mixa Vujić su atmosferu podigli na nivo prave klupske žurke.

Povezana vest:  Personalizovane Coca-Cola limenke za sve ljubitelje najomiljenijeg osvežavajućeg napitka u okviru kampanje „Podeli radost!"

Tike shop je poznat po svojoj vrhunskoj ponudi i ambijentu, ali i po dugim redovima ispred prodavnice, u kojima kolekcionari čekaju jutro kako bi prvi došli do svog omiljenog limitiranog modela.