Poznati američki brend Steve Madden priuštio je sinoć beogradskoj publici impresivno iskustvo koje predstavlja potpuni pomak od klasične modne revije.

Preko 400 zvanica uživalo je u savršenoj fuziji mode i pop kulture, uz teatralni performans jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu.

Prvi deo revije obeležili su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon zelene i narandžaste, uvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko kolena u metalik nijansama i kultne booties koje su osvojile kupce od osnivanja brenda 1991. godine.

Povezana vest:  Njuzvik ponovo u štampi

Posebnom vizuelnom utisku doprinele su Steve Madden shopping kese u kojima su defilovale manekenke, skrivajući tako osobu a naglašavajući obuću.

Glam look modela naglašen je kosom skupljenom u visoki rep brenda Balmain Paris Hair Couture, koji se nalazi na tronu premium linija za negu kose.

U drugom delu revije, grupa igrača izvela je tačku u jesenjim sneaker modelima, prenoseći pokretom i dinamikom tela energiju sa njujorških ulica.

Povezana vest:  IKEA najavljuje korišćenje bio-lepka sa ciljem da smanji svoj klimatski otisak

Najveće iznenađenje večeri priredila je muzička diva Jelena Karleuša koja predstavlja otelotvorenje Steve Madden alfa žene: slobodnu i snažnu ličnost sa potpunom kontrolom nad svojim životom.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images

Jelena je prošetala modnom pozornicom u fuksija čizmicama sa platformom i bodiju koji je maksimalno istakao njenu figuru, a ceo look zaokružila je neočekivanim detaljem – velom u jarkoružičastoj boji. Muzička zvezda je omogućila gostima da na trenutak uđu u njene cipele i osete novi naboj energije i emocija.

Povezana vest:  „Savamala – creative district" – prva turistička tura kroz Savamalu

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz modnih, umetničkih i šoubiz krugova uključujući Natašu Bekvalac, Ninu Janković, Luku Raco, Mihajla Veruovića Voyage, Minu Milutinović i Danijelu Dimitrovsku.

Pored njih, u prvim redovima sedele su i popularne devojke Instagrama Dunja Jovanić, Jasmina Šupeljak, Una Krlić i mnoge druge.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images