Prvi luksuzni, regionalni magazin o skijanju SkiYu, koji je pokrenuo OC Jahorina u saradnji sa Color Media Comunications, predstavljen je pred beogradskom publikom koja će, čitajući ovaj magazin, svojevrsni vodič u planiranju zimovanja, imati priliku da vidi ponude skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije.

Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić rekao je: „Kroz bogato iskustvo u ski biznisu shvatio sam da su skijaši posebna grupa ljudi, gledajući sa svakog aspekta u samom vrhu društva, a pre svega u kulturnom i edukativnom smislu. Uveren sam da ćete uživati u svemu što vas očekuje na ovom, 200 stranica dugačkom, skijaškom putovanju. Jedinstveni luksuzni časopis o skijanju je već u prodaji na kioscima širom Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije dok distribuciju i prodaju u Hrvatskoj očekujemo od 8.11. Moram da kažem da je ovo projekat o kojem sam sanjao prije 15 godina kada sam počeo da se bavim skijanjem i presrećan sam jer sam imao priliku da realizujem ovu sjajnu ideju. Već sada dobijamo sjajne povratne informacije u vezi sa časopisom koje će nam mnogo mnogo značiti za pripremu sledećeg izdanja koje već sada možemo najaviti za narednu jesen.“

Povezana vest:  Završen Mikser festival

Predsednik Color Press Group, Robert Čoban istakao je da  je SkiYu magazin za kompaniju na čijem je čelu izuzetno važan projekat.

„SkiYU magazin je za našu kompaniju posebno važan projekat iz više razloga – nikada do sada u 30 godina izdavačke istorije naše kompanije nismo izdali lusuzniji magazin. Takođe, reč je o regionalnom projketu koji pokriva tržišta svih šest država bivše zajedničke države u kojima smo prisutni sa našim izdanjima već decenijama unazad!“, istakao je on dodavši da mu je bilo zadovoljstvo raditi na ovom projektu jer, kako kaže, iako je počeo da skija tek u 35. godini, zimovanja sada više voli nego letovanja.

Povezana vest:  Više od 120 inovatora i startapa prijavilo se za "BASF Innovation Hub 2022", produžene prijave do 30. septembra

„Za mene kao socijalnu životinju, skijanje se pokazalo najboljim mogućim vidom aktivnosti. Ako si u društvu – zabava je zagarantovana, ako skijaš sam – na Jahorini ili Kopaoniku u roku od sat vremena srešćeš nekog koga poznaješ. Kretanje je jedan od razloga zašto biciklom obilazim Vojvodinu, a isto je sa skijanjem zimi. Osećaj kada na prvoj žici udahnem svež vazduh koji nepogrešivo leči svaki, čak i najteži mamurluk od prethodne večeri, nešto je čega na letovanjima obično nema. Tu su naravno i sve one aktivnosti van staza, a meni je najomiljenija kupanje u otvorenim bazenima sa toplom vodom“, naveo je Čoban.

Povezana vest:  Od danas na Portalu eUprava omogućeno elektronsko zakazivanje za PCR testiranje na lični zahtev

Magazin SkiYU izlazi na 200 strana i sadrži sve neophodne informacije za planiranje zimskog odmora. Pored neophodnih praktičnih informacija poput broja i težina staza širom regiona, ponude smeštaja i škola skijanja, čitaoci će u ovom magazinu pronaći i živopisne fotografije brojnih regionalnih skijališta, ali i čitati intervjue sa poznatim licima sadašnje i nekadašnje planinske scene.