South_Africa1

Turistička ponuda Južnoafričke Republike prvi put na Beogradskom sajmu turizma

U okviru ovogodišnjeg Sajma turizma koji se održava na Beogradskom sajmu od  24. do 27. februara naši sugrađani imaće jedinstvenu priliku da vide i dožive Južnu Afriku „iz bliza“ u hali 1 i upoznaju interesantne sadržaje koje ova zemlja nudi.

South_Africa_5Posredstvom organizacije ’’Africa Village’’ turistička ponuda Južnoafričke republike se predstavlja prvi put u regionu. Vrata ove predivne zemlje biće svima širom otvorena. Ne propustite priliku da upoznate raznolike prizore Južne Afrike, od obalskih do planinskih i pustinjskih, koji pružaju avanturu i opuštanje, vino i kvalitetnu hranu i još mnogo toga.

Povezana vest:  Još jedno globalno priznanje za napore na polju ekologije - Kompanija Coca-Cola HBC među najboljima u svetu u očuvanju životne sredine

Na štandu Africa Village biće prisutni predstavnici najvećih Južnoafričkih regija i tur operatera kao što su Kwazulu Natal i Excel Travel, nudeći detaljne informacije o zanimljivostima i svim aspektima putovanja u Južnoafričku republiku.

Specijalna atrakcija biće organizovane radionice uz žive nastupe, muziku, igru i demonstracije tradicionalnih zanata. Svi posetioci imaju i priliku da kupe originalne afričke suvenire. Takodje, u okviru sajamske promocije Južne Afrike biće organizovane promocije čuvenih Južnoafričkih vina i tradicionalne kulture na više lokacija u Beogradu.

Povezana vest:  Daleke destinacije sve bliže

Afrika Village je najveći Afrički festival u Evropi čiji je cilj promocija Južne Afrike i uspostavljanje dugotrajnih veza na kulturnom, umetničkom, turističkom i ekonomskom polju. Ove godine Africa Village će se održati u Beču, Crnoj Gori kao i u Beogradu u septembru gde vas očekuje veliki spektakl i brojni sadržaji.