Eucerin® Srbija organizovao je sinoć ekskluzivni događaj za više od 700 dermatologa, farmaceuta, influensera, predstavnika medija, prijatelja i saradnika sa kojim blisko sarađuje tokom skoro dve decenije koliko je ovaj brend prisutan u Srbiji.

“Let’s Go For Gold Together” događaj, za koji se tražila ulaznica više, na samom početku opravdao je svoj glamurozni naziv.

Nakon uvodnog spota sa porukom da je zdrava i lepa koža jedan od najvažnijih uslova našeg samopouzdanja i sreće, na sceni se pojavila plesačica na svili, čiji nastup je dao pečat avangardnosti daljeg toka događaja.

Povezana vest:  Sledeće godine Parada ponosa 17. septembra

U duhu najmodernijih scenskih nastupa, nakon toga, uz vođstvo poznate voditeljke Marije Popović, prisutnima su se obratili nova direktorka Eucerin® Adriatic regije, Dragana Palfi, dugogodišnja direktorka Eucerin® Srbija, Nada Miletić Nevajda, sada direktorka Brenda Eucerin® za Istočnu Evropu, i specijalista dermatologije Prof. dr Dušan Škiljević, zamenik direktora Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.

Kroz atraktivnu prezentaciju govornici su prikazali uzroke i tok neminovnog procesa starenja kože i predstavili preparate iz Eucerin® Hyaluron-Filler linija koji nude rešenja za sve aspekte anti-age nege kože.

Završnica zvaničnog dela programa Eucerin® zlatnog događaja iznenadila je publiku spektakularnom hologramskom prezentacijom unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije, koja nudi odgovor na sve izazove zrelih godina na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost koži i ujednačava ten!

Povezana vest:  Kardašijani predstavljaju kolekciju za decu

Fantastična atmosfera koja je sve vreme vladala halom 5 Beogradskog Sajma, zaokružena je nastupom populne pevačice Ane Stanić i njenog benda.

Obasjana mnoštvom ekrana i reflektora u zlatnoj boji Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije, publika se dobro zabavljala  i dala zdušnu podršku ovom muzičkom nastupu.

Ugođaj koji im je Eucerin® Srbija priredio na događaju “Let’s Go For Gold Together”, gosti su potvrdili dugotrajnim aplauzom kojim su pozdravili Eucerin® tim koji je na scenu izašao na kraju zvaničnog dela programa. Mnogi od njih su, kako je istakla Nada Miletić Nevajda, zahvaljujući uspešnom radu u okviru Eucerin® Srbija, sada angažovani u poslovanju brenda Eucerin® u regionu i svetu.

Povezana vest:  Resonate festival od 21. do 23. marta

“Hvala vam što koristitite, volite i što svako od vas na svoj način preporučuje Eucerin®!”, zaključila je svoje obraćanje gostima Nada Miletić Nevajda.

Foto: Todor Milivojević