Kompanija Samsung kreirala je konkurs za sve one kojima je dizajn blizak, a fanovi su novih, drugačijih, inovativnih ideja. Konkurs “Inspired by You” realizovan je za sve zainteresovane kreativce koji svoj talenat uspešno kombinuju sa ljubavlju prema tehnologiji, posebno gedžetima. Nagrada pobednici Ljubici Marković, dodeljena je u Zagrebu, na specijalnom događaju posvećenom Inspired by You konkursu.

Učesnici su imali zadatak da osmisle dizajnersko rešenje za originalan dodatak koji će ukrasiti novi Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon, jedan od najpopularnijih modela današnjice.

Povezana vest:  Predstavljena nova kampanja za brend Amstel Premium Pilsener

Cilj konkursa je bio buđenje inspiracije kreativnim rešenjem koje je jedinstveno, a funkcionalno, odnosno rešenje za gedžet koji savršeno funkcioniše uz preklopni telefon nove generacije. Ideje su bile razne – artikli fiksirani na telefon (kaiš ili vezica), dodaci u koje se telefon može staviti (poput ruksaka ili torbice), kao i komadi koji služe za odlaganje telefona na stolu. Stručni žiri su činila cenjena imena iz domena kreative, Slavimir Stojanović Futro, Katarina Batuta Višekruna i Jelena Karakaš, a njihov zadatak nije bio lak, s obzirom na činjenicu da su ideje bile veoma inovativne.

Povezana vest:  Beč: kada Grad postavlja ptičja gnezda

Pored pobednice takmičenja Ljubice Marković, svojim kreativnim rešenjem izdvojile su se u finalu i Jelena Gajinović i Sara Čančarević. Ljubica je prezentovala fantastičnu ideju – gedžet za izlazak u grad, koji čine kaiš i džep. Njen proizvod će ući u produkciju, a dobila je i nagradno putovanje u Milano, u vrednosti od 150.000 dinara, uz jedan dan na Milano Fashion Week-u 2023.godine, kao i telefon Galaxy Z Flip4, kojim će moći da beleži svoja nova iskustva.

Povezana vest:  Schauma Sport: Jačanje kose i udar svežine u jednom proizvodu