Dan zaljubljenih je dan koji provodimo sa onima koje volimo. Suština ovog praznika je u tome da učinimo da se oni i mi osećamo zadovoljno, a veza između lepote kože i zadovoljstva sobom je neraskidiva.

Zato, tradicionalno, svake godine povodom Dana zaljubljenih, Eucerin® izlazi u susret svojim korisnicima sa posebnom ponudom – tokom tri dana, 13., 14. i 15. februara, u bolje snabdevenim apotekama, svi  Eucerin®  preparati mogu se nabaviti sa popustom od 20%.

Povezana vest:  Autentična obuća jedinstvene estetike: nova Camper kolekcija

Mnogi Eucerin® korisnici uverili su se da prava nega ima moć da menja život.

Sportisti koji su odustajali od takmičenja zbog plikova i iritacija na stopalima, rešili su ovaj izazov uz upotrebu Eucerin®Aquaphor Regenerativne masti. Majke koje su mnoge noći probdile zbog uzenemirenosti beba čija koža pati od atopijskog dermatitisa, uz Eucerin®AtopiControl preparate su obezbedile mirne noći. Mnogim tinejdžerima i adolescentima, ali i osobama u zrelijim godinama, čija koža je sklona bubuljicama i mitiserima, novo samopouzdanje donela je Eucerin®DermoPure linija. U moć Eucerin® Hyaluron Filler preparata iz tri anti-age linije da podmladi kožu i odloži znake starenja, uverile su se mnoge dame.

Povezana vest:  Formirana Balkanska vinska mreža

Zato obeležite praznik ljubavi na najlepši mogući način – brigom o zdravlju i lepoti svoje i kože onih koje volite!

INFO PLUS:

Popust ne važi za promo pakete i preparate sa već sniženom cenom.