Šoljica domaće kafe i pored nje čašica šljivovice tradicionalni je duet dobrodošlice u našem narodu. A kada tradicija inspiriše inovacije nastaje nesvakidašnji spoj kao što je Grand Vesela – kafa sa aromom šljivovice.  Reč je o popularnom svetskom trendu, ali na srpski način.

Na tržištu specijalitetnih kafa praktikuje se jedinstven način prirodnog aromatizovanja zrna tako što pre prženja odleže u bačvama u kojima je stajao viski ili rum.  Kada umesto viskija uzmete hrastovu burad u kojoj je prethodne tri godine dozrevala premium „Branko” šljivovica od čačanske rodne šljive, dobili ste pravu domaću kafu s karakterom našeg naroda.

Povezana vest:  Objavljene nove fotografije male princeze Šarlote

Vesela je nastala primenom posebnih tehnika koje podrazumevaju  ručno ubacivanje zrna u burad hrasta, gde tokom četiri nedelje upijaju arome našeg podneblja. Autentičan ukus kafe dodatno je naglašen pažljivim prženjem i mlevenjem. Specijalno dizajnirana limenka Grand Vesele sačuvala je eksploziju aroma koju ne bi trebalo da propusti nijedan pasionirani ljubitelj kafe.

U svakom gutljaju Grand Vesele dominiraju slatkaste arome šljive i čokolade, dok drvenaste arome hrasta pružaju punoću i eleganciju. To nije kafa koja se pije usput i na brzinu. Za ovaj ritual poželećete da odvojite vreme, bilo da je ispijate sami ili u intimnoj degustaciji udvoje (na Dan zaljubljenih). Vesela je kafa uz koju se slavi i nazdravlja u društvu dragih ljudi. Kucnite se šoljicama uz jedno glasno „živeli“.

Povezana vest:  NOVI DR.OETKER VITALIS MUSLI SA JOGURTOM I JAGODAMA

Kafa je kod nas i sastavni deo rituala darivanja, a luksuzna limenka Vesele, dostupna u ograničenoj količini u Maxi marketima, poklon je koji će svakome izmamiti osmeh. Iznenadite svoje bližnje kafom sa srpskim karakterom, jer Vesela je jedna autentično naša priča koja na lep način povezuje prošlost i budućnost.