Brend COAST koji karakteriše glam estetika, oštri krojevi i visokokvalitetni materijali, predstavio je novu SS ’23 kolekciju.

Italija, kolevka mode i dizajna je poslužila kao nadahnuće za kreiranje nove, proleće leto  kolekcije modnog brenda COAST koja nosi naziv L’appuntamento. Boje koje prijaju preplanulom tenu i krojevi koji laskaju ženskoj figuri čine osnovu nove kolekcije kojom dominiraju haljine. Upravo taj drevni predmet dame biraju kada se spremaju za sastanak – ital. L’appuntamento. Brend je kreirao mnoštvo haljina koje se mogu nositi od jutra do večeri, na sastanak sa drugaricama, voljenom osobom ili na čak onaj istorijski, koji menja život.

Povezana vest:  Edukativne radionice za osnovce na temu filma „Zlogonje“ i knjige Jasminke Petrović

Kako osnovu brenda čine bezvremenski otmeni komadi i najfiniji krojevi, tako je i nova kolekcija nastala upravo u tom duhu. Novi modeli osvojiće srca žena koje vole istovremeno jednostavne i efektne krojeve. Kolorit SS ’23 kolekcije karakterišu vesele boje proleća, od vatreno ciklama, kraljevski plave, lajm, nežno roze i ljubičaste pa sve do nezaobilaznih klasika, crne i bele boje.

Povezana vest:  Aukcija povodom godišnjice smrti Majkla Džeksona

Zaštitno lice L’appuntamento kampanje je top-model Danijela Dimitrovska koja je savršeno iznela nove COAST modele.

COAST artikli se mogu pronaći i na novoj adresi, u samom srcu grada, u novootvorenom lifestyle ateljeu Jedanaest, na adresi Kralja Petra 11, kao i online.