dita-von-teese-102110-4

Dita Fon Tiz u Beogradu predstavlja novu čašu za martini

Američka striptizeta Dita Fon Tiz (Dita von Teeze), poznata i kao svetska kraljica burleske, večeras će nastupiti u Beogradu na proslavi trogodišnjice „Grand kazina“, a tokom svoje tačke „Martini Glaš Show“ predstaviće novi dizajn čaše za martini.

U bivšem hotelu „Jugoslavija“, Dita Fon Tiz će, prema najavama iz „Grand kazina“, takođe premijerno nositi novi kostim, što će učiniti u tački „Feather Dance“.

Povezana vest:  Dan "Čarobne knjige" u knjižari "Delfi"

Najslavnija striptizeta na svetu, koja je od juče u Beogradu, u međuvremenu se preko društvene mreže Tviter raspituje koje stvari u glavnom gradu Srbije da pogleda, šta u njemu da radi i koja jela da proba.

Pred polazak je preko Tvitera ukazala da je put u Beograd za nju egzotika i da joj se grad „već sada sviđa“.

Prema rečima Fon Tizove, i njen vozač i telohranitelj zovu se Zoran a puštaju joj vrlo stare hitove grupe „Dipeš mod“ (Depeće Mode). Jedna od njenih poslednjih poruka ukazuje da se radi o „Speak And Spell“ (1981), prvom albumu „Dipeš moda“.

Povezana vest:  "Jungle Tribe" party, free putovanja, 10. Septembar, "Plastic Light"

Poruke Dite fon Tiz na Tviteru prati više od 600.000 ljudi.

Fon Tizova (38), čije je pravo ime Heder Rene Svit (Heather Renee Sweet), je trenutno najpoznatija američka striptizeta, model i fetiš umetnica, koja svoj imidž i stil bazira na retro izgledu iz četrdesetih. Jedno vreme je bila udata za američkog rokera Merilina Mensona (Marylin Manson).

Povezana vest:  Aja Jung: Ne znam ko je Handanović a ni čemu služi CEBEF

Pored Fon Tiz, u prostoru „Grand kazina Beograd“, koji slavi tri godine postojanja, nastupiće i roker Dado Topić, Tanja Bošković, Diksilend orkestar“ i pop pevač Filip Pat sa bendom „Antačebls“ (Untouchables) i gošćom Anom Milenković.

Grčki „Club Hotel Casino Loutraki“ poseduje 90 odsto, a Državna lutrija Srbije deset odsto „Grand kazina Beograd“, u koji je do sada uloženo više od 75 miliona evra.