Sa željom da svoje poslovanje još više prilagodi potrebama klijenata, IKEA Srbija pokrenula je jedinstveni program lojalnosti, IKEA Business Network, namenjen malim i srednjim preduzećima. Iako je prvenstveno namenjen preduzećima sa manje od 50 zaposlenih, u novi klub su dobrodošle kompanije svih veličina.

Članstvo u klubu IKEA Business Network je besplatno, a članovima je omogućen lak pristup uslugama i ponudama, kao i pogodnostima.

  • Besplatna i brza rešenja za dizajn – članovi kluba mogu potpuno besplatno razgovarati s IKEA dizajnerima enterijera do sat vremena i na taj način dobiti brze savete i ideje u vezi sa organizacijom svojih poslovnih prostora. Uslugu je moguće rezervisati jednom godišnje.
  • Posebni popusti – svi članovi kluba IKEA Business Network mogu da dobiju najbolje moguće rešenje za svoj prostor uz popust od 50% na uslugu Dizajn enterijera za apartmane, kuće i poslovne prostore, ali i dodatni užitak uz besplatnu crnu kafu u IKEA restoranu.
  • Besplatne online obuke – svesni da se vođenje preduzeća neprekidno uči, sa ciljem da podrži mala i srednja preduzeća na njihovom putu rasta, članovima kluba lojalnosti IKEA omogućava pristup seriji praktičnih online treninga. U okviru ovih obuka IKEA stručnjaci, poslovni lideri iz celog sveta, dele znanje o osnovama poslovanja, vođenju tima i rešenjima za opremanje svakog prostora.
Povezana vest:  LOVEFEST i Jelen pivo na mapi festivala odgovornih prema prirodi

Vizija kompanije IKEA je stvaranje bolje svakodnevice za mnoge ljude. To svakako podrazumeva i stvaranje bolje svakodnevice u kompanijama, jer upravo je to nešto što doprinosi boljoj produktivnosti, organizaciji, i konačno boljim rezultatima. Želimo da budemo istinski partner našim poslovnim korisnicima koji osnažuje njihovo poslovanje.“ – istakao je Strahinja Urošević, direktor tržišta IKEA Srbija i dodao: „Svesni činjenice da svako preduzeće ima svoje jedinstvene potrebe, programom IKEA Business Network obuhvatili smo različite oblasti – od podrške u dizajniranju poslovnog prostora, preko mogućnosti korišćenja naše poslovne stručnosti do različitih popusta.“

Članstvo u klubu IKEA Business Network, čije će se usluge s vremenom obogaćivati i usklađivati s potrebama korisnika, moguće je na linku. O svim ponudama, pogodnostima i popustima članovi će biti redovito obaveštavani. Uz IKEA Business Network, IKEA Family klub je i dalje dostupan fizičkim licima.

Povezana vest:  Aleksandar Radojičić sa ćerkicom Ajom ofarbao uskršnja jaja