Maybelline New York, vodeći svetski makeup brend, proširuje svoj portfolio najprodavanijih maskara najnovijom The Falsies Surreal Extensions maskarom. Tehnologija hibridnih vlakana u formuli daje trepavicama nestvaran volumen i dužinu, dok produžena heliks četkica (sa dlačicama raspoređenim u obliku spirale), ujednačeno raspoređuje formulu od korena do vrhova za izgled izduženih trepavica.   The Falsies Surreal Extensions maskara je sinoć predstavljena u prepunoj sali Infinity centra u Beton hali, u Beogradu.

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara ima nadrealan efekat –  sa njom su trepavice 36% duže* i daju 10 puta* veći volumen! Proizvod toliko nadrealan da je za njegovo predstavljanje odabran avatar. Maybelline-ov avatar May pojavljuje se zajedno sa globalnom Maybelline ambasadorkom Gigi Hadid u predstojećoj kampanji za novu maskaru koja spaja stvaran i virtuelni svet.

Povezana vest:  Tradicionalni božićni ručak

I gosti su imali sličan osećaj sinoć na događaju – nadrealno dobra atmosfera koja probija granice stvarnosti. Program je vodila Jovana Arsić, a muziku je puštala DJ Sara (Sara Janković). Atmosferu su dodatno zagrejale zvezde Džejla Ramović i Amna Alejbegović, kao specijalne gošće i prijateljice Maybelline brenda. Poznati Make Up Artist Aleksandar Đikić sinoć je bio u prilici da gostima prvi prikaže uživo, na licu mesta nadrealne mogućnosti The Falsies Surreal Extensions maskare.

Povezana vest:  VISOKI ZVANIČNICI MINISTARSTVA TRGOVINE SAD U POSETI COCA-COLA SISTEMU

Šta je to što izdvaja novu The Falsies Surreal Extensions od ostalih?

Nadrealna tehnologija! Uz postojanost do 24H** The Falsies Surreal Extensions maskara donosi inovativnu transformaciju za nestvaran volumen trepavica. Tehnologija hibridnih vlakana i produžena heliks četkica sa svojim dugačkim češljićima doseže do svake trepavice, za nestvaran efekat! Do 36%* duže trepavice i 10x* veći volumen. Maskara je pogodna za osetljive oči, osobe koje nose kontaktna sočiva, i oftamološki je testirana. Ima vegansku formulu, bez sastojaka životinjskog porekla.

Povezana vest:  STIGLA HUMANITARNA POMOĆ IZ GRČKE ZA UGROŽENE U POPLAVAMA

A avatar May? Kako metaverzum nastavlja da bude nova platforma za društvenu interakciju, May je samo sledeći korak na Maybelline putovanju ka istraživanju virtuelnog sveta.