Modne inspiracije, koje karakterišu kolekciju za ovo leto zrače igrom energije i boja.
Kao što od kolekcije kupaćih i očekujemo, Lisca nam ponovo donosi osveženi modni miks cvetnih uzoraka, animalnih printova i jednobojnih varijanti za plažu … Pa ipak je kolekcija kupaćih kostima Lisca za leto 2023. jedinstvena, smela i prepoznatljiva. Podstiče nas da pogledamo u sebe i da se na plaži usudimo izraziti svoju suštinu – pa bila ona pomalo provokativna ili pak harmonično prefinjena.
Kolekcija donosi šaroliku, ali nosivu paletu isprobanih krojeva – od romantične sentimentalnosti u cvetnim uzorcima, preko koketiranja sa 70-im– uz eksplozivne boje, neobične linije i uzorke koji prkose standardima, do smelih, iskonski animalnih motiva, koji nas pozivaju na pobunu buđenjem divlje mačke u nama; sa pročišćenim bojama, prefinjenim modelima, koji senzualno naglašavaju siluetu ,ali pre svega nas nagovaraju , da uspemo naći unutrašnju harmoniju.
Kupaće kostime dopunjuju modni dodaci, sa kojima oživljavamo atraktivnu sliku na plaži, a lako ih možemo pretvoriti u dnevni “look” – za šetnje gradom, koktel zabave te uz malo stilskog poigravanja možemo ih iskoristiti i za neke posebne prilike. Ovogodišnja kolekcija sadrži i komade koji prevazilaze sezonska ograničenja i tako lako postanu deo garderobe tokom cele godine.
Povezana vest:  Ljudski stoni fudbal okupio veliki broj posetilaca ispred UŠĆE SC