Najveći festival urbane kulture u regionu i ove godine otvara vrata za sve ljubitelje patika i dobrog provoda. Peti po redu Sneakerville održaće se 17. septembra u Hali 2 Beogradskog sajma, a posetioci će i ovog puta imati priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih brendova, brojnim aktivacijama i sjajnoj atmosferi za koju će biti zaduženi vodeći muzički izvođači.

Nakon Luke Beograd, koja je nekoliko godina unazad bila mesto okupljanja najvećih sneakerheads-a, predstavnika urbane kulture i istinskih zaljubljenika u patike, festival se izmešta u prostor Beogradskog sajma koji će moći da ugosti još više posetilaca. Ujedno, ovo je sjajna prilika da se zaokruži priča o jednoj od važnijih lokacija za Beograd, kako u ekonomskom tako i u kulturološkom kontekstu. Kako će prostor Hale 2 uskoro dobiti novi sjaj, posetioci će imati priliku da još jednom uživaju u ovom jedinstvenom arhitektonskom zdanju.

Povezana vest:  Sve zanimljivosti o Guinness pivu na jednom mestu

Pored vodećih svetskih brendova sportske obuće, kao što su Nike, adidas, Reebok, New Balance, Converse, Puma i Vans, koji će na svojim štandovima imati najraznovrsniju ponudu i zanimljive aktivacije, na ovogodišnjem Sneakerville-u vas očekuju i poznati sneaker koncepti: Buzz, Tike, Remiks i Dunk Shop. Ceo festival biće u znaku kolaboracija, a posetioci će moći da uživaju i u sadržajima iz različitih oblasti umetnosti, gastronomije, muzike. Domaći brendovi garderobe, tattoo artisti, frizeri, barberi, street food kraftovi, gejmeri… i sve to uz spektakularan koncert koji će na pravi način zatvoriti ovaj događaj. Nastupi domaćih DJ-eva trajaće tokom čitavog dana, dok će poznate muzičke zvezde započeti svoj program u 20 časova. Koncert otvara mladi izvođač BEBI, a pored njega će nastupiti već poznata muzička imena – SURREAL, FOX, KORONA I RIMSKI, SAJFER, MIHA I DINO, MIMI MERCEDEZ, SARA JO i RASTA.

Povezana vest:  Hajde da obeležimo Svetski dan životinja i sakupimo 100 tona hrane!

Festival počinje u 11 časova i trajaće sve do ponoći, a ulaz za sve posetioce je besplatan.