Bubuljice su, najblaže rečeno, iritantne. Svi koji ih imaju u toku puberteta ili kasnije, potvrđuju da se zbog njih osećaju loše.

Svaki susret, posebno sa novim ljudima, za njih je stres, jer imaju utisak da su akne jedino što drugi vide na njihovom licu.

Sa problemom akni suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih, a iskustva pokazuju da se ovaj problem, čak i uz podršku dermatologa, ne može rešiti brzo ili kako se to kaže “Dok izbrojiš do tri”.

Da stvari budu još gore, osobe koje se suočavaju sa bubuljicama najčešće ne uvide na vreme da se iza ovog problema krije još uporniji–fleke od akni. Tamne fleke, koje se pojavljuju kod jedne od dve osobe čija koža je sklona bubuljicama, iznenade ih i razočaraju, jer ostaju i nakon što bubuljice prođu.

Rešenje ovog problema, na sreću, postoji. U pitanju je Eucerin®DermoPURE rutina nege od tri koraka koja pobedu nad aknama čini konačnom, jer daje rezultate koji se očigledno vide na vašem licu!

Prvi korak ove rutine je ČIŠĆENJE.

Čišćenje lica je baza dobre nege kože sklone aknama, a uz novi Eucerin®DermoPURE Gel za čišćenje sa trostrukim efektom, čišćenje dobija novu dimenziju – ovaj preparat istovremeno umanjuje bubuljice, fleke od bubuljica i neželjeni sjaj. To je potvrdilo 96% od 100 volontera studije efikasnosti, koji su četiri nedelje dva puta dnevno koristili Eucerin®DermoPURE Gel za čišćenje sa trostrukim efektom.

Povezana vest:  Dečiji dan u Delta Cityju

Inovativna formulacija ovog preparata sadrži:

  • Salicilnu kiselinu koja uklanja nečistoće i otpušava pore
  • AHA/BHA/PHA kiseline koje deluju kao blagi piling, uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože i umanjuju tamne tragove od akni
  • Tehnologiju protiv sjaja za temeljno uklanjanje sebuma, nečistoća i šminke

Eucerin®DermoPURE Gel za čišćenje sa trostrukim efektom upotrebljavajate ujutru i uveče. Odmah nakon upotrebe osetićete kako je vaša koža meka i baršunasta, a nakon dužeg vremena kako postaje očigledno čistija, sa manje bubuljica i fleka.

Drugi korak rutine koja donosi konačno rešenje problema akni i fleka od akni je NEGA

Dermatolozi stalno naglašavaju da je u nezi kože koja je sklona aknama, pored redovnog i temeljnog čišćenja odgovarajućim preparatima, veoma važna specijalno formulisana nega.

Upravo sledeći njihove savete i izlazeći u susret potrebama svojih korisnika, sa ciljem da njihov život menja na bolje, Eucerin® je u saradnji sa dermatolozima i farmaceutima osmislio formulaciju Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, koja efikasno ublažava sve simptome masne i problematične kože, a istovremeno smanjuje uporne tamne fleke od akni i pruža koži dugotrajni mat izgled.

Povezana vest:  Kompanija Lilly Drogerie dodelila glavne nagrade srećnim dobitnicima

Ublažavanje upornih tamnih fleka od akni i sprečavanje njihovog ponovnog nastanaka, u formulaciji Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom obezbeđuje Eucerin® patentirani Thiamidol®. U pitanju je supstanca koja se nakon desetogodišnjeg istraživanja Eucerin istraživačkog centra, tokom kog je testirano oko 50 000 supstanci, pokazala kao najefikasnija u smаnjenju hiperpigmentacija.

Dodatno, formulacija ovog preparata sadrži salicilnu kiselinu, koja efikasno umanjuje pojavu akni i mitisera, i likokalkon A, koji sprečava nastanak novih. Takođe, sebum regulatorna tehnologija primenjena u formulaciji  Eucerin®DermoPURE Seruma sa trostrukim efektom, smanjuje lučenje sebuma i pruža koži dugotrajan mat izgled.

Eucerin®DermoPURE Serum sa trostrukim efektom, upotrebljava se ujutru i uveče, a  maksimalne rezultate pokazuje kada se koristi sa Eucerin® DermoPURE Zaštitnim fluidom SPF 30.

Tako smo došli do trećeg koraka uspešne borbe protiv akni i fleka od akni, a to je ZAŠTITA.

Iako nije uzročnik bubuljica, izloženost suncu ih može pogoršati jer pod dejstvom sunčevih zraka koža zadebjava i masnoće i nečistoće se zadržavaju u koži. Takođe nezaštićeno izlaganje suncu dovodi do tamnjenja fleka i produžava vreme potrebno da izblede.

Povezana vest:  SIGURNA LJUBAV I SJAJNA ZABAVA U BRANKOWU

Formulacija Eucerin® DermoPURE Zaštitnog fluida SPF 30 pruža UVA i UVB zaštitu koja sprečava tamnjenje fleka od akni uzrokovano suncem i pojavu novih. Pored toga dekandiol, sastojak ovog preparata ima antibakterijska svojstva i deluje na smanjenje simptoma masne i problematične kože. Dodatno, Likokalkon A umiruje iritacije, a sebum regulatorna tehnologija umanjuje masni sjaj na površini kože.

Eucerin® DermoPURE Zaštitnog fluida SPF 30 upotrebljavajte ujutru, tokom cele godine jer UV zračenje je prisutno i tokom oblačnih i hladnih dana.

Uz novu Eucerin® DermoPURE rutinu od tri koraka: čišćenje, nega i zaštita, borba protiv akni i fleka od akni dobija sasvim novi ishod – konačnu pobedu koja se očigledno vidi na vašem licu!

Ovu rutinu možete primeniti i na akne i fleke od akni ukoliko ih imate na leđima, vratu, dekolteu, a ne zaboravite i da je, kada borba sa aknama u pitanju, posebno u težim slučajevima, neophodno da se javite dermatologu. Uz eventualnu medicinsku terapiju, on će vam svakako preporučiti i redovno čišćenje, negu i zaštitu preparatima specijalno fomulisanim za kožu sklonu aknama i flekama od akni.