Decembarska euforija pred dolazak Nove godine je počela, a magija zimskih praznika polako se širi i donosi radost. Novogodišnji praznici asociraju na porodična okupljanja, zajedničko kićenje jelke, gozbu za trpezarijskim stolom u društvu najbližih, jednostavno na prave stvari za koje je potrebno vreme i posvećenost. I možda većina nas ne veruje u Deda Mraza, ali negujemo ritual darivanja i uživamo u njemu. Sa velikom pažnjom biramo poklone za one do kojih nam je najviše stalo, u njih ulažemo vreme i trudimo se da im damo lični pečat.

Povezana vest:  Irski, škotski, američki i azijski štand na Whisky Fair-u

Znajući da su najlepši pokloni upravo oni kreirani uz puno ljubavi i pažnje, Grand kafa je za decembar mesec pripremila jedinstvenu novogodišnju aktivaciju za sve svoje potrošače. Naime, svi koji posete sajt Grand kafe moći će da naprave personalizovanu novogodišnju čestitku dragoj osobi, a najkreativniji biće nagrađeni novogodišnjim setom. Grand kafa je, u saradnji sa umetnicom Oliverom Klikovac, pripremila ručno rađene novogodišnje setove, kojima će nagraditi 50 učesnika konkursa.

Povezana vest:  Dragan Radivojević, novi generalni direktor Apatinske pivare

Sa željom da još jednom podseti i inspiriše ljude da pronađu vreme za ono što je zaista važno, Grand kafa poziva svoje potrošače da kreiraju jedinstvenu čestitku i obraduju svoje voljene prazničnim željama sa ličnim pečatom.

Novogodišnji praznici su prava prilika da se ukrade malo vremena, napravi predah od posla i privatnih obaveza, zakuva omiljena kafa i prepusti mašti na volju i naravno, da se obraduju najbliži!

Grand kafa vas poziva da budete kreativni, da napišite ono što u svom srcu osećate, uputite iskrene želje voljenima i dekorišete čestitku po svom ukusu dok uživate u radosti stvaranja i poklanjanja. Poželite dragoj osobi, prijatelju, kolegi, drugarici, mami ili tati što više zajedničkih trenutaka u godini koja dolazi, poželite im zdravlja, sreće, radosti i blagostanja, osmeha i najjačih zagrljaja. Uz najlepše želje za 2024. godinu, poželite im da imaju mnogo više vremena da uživaju u sebi i drugima, poželite im momente za pamćenje.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., Bor u novogodišnjem ruhu, tradicionalni doček na trgu