Dizajnerka, Nina Rajak je za sam kraj godine pripremila bridal kolekciju (kolekciju venčanica i belih haljina), pod naziovm „Metamorfoza“ za koju je editorijal snimila u Turskoj, na slanom jezeru Tuz, koje je poznato po svojoj vibrantnoj roze boji, što ga čini spektakularnim.

Fotografski par HIISHII (Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna) zaslužan je za fotografije kolekcije koje oduzimaju dah.

Metamorfoza znači promena oblika ili prirode stvari ili osobe u potpuno drugačiju.

Povezana vest:  „Bitka za bebe“ na golf terenima - Potvrdite svoje vrline

Više od deset godina karijere, Nina Rajak obeležava i više od deset godina rasta, metamorfoze i jačanja feminizma.

Kolekciju čine zamršeno konstruisani komadi Nine Rajak, od kojih mnogi spajaju ručno izvedene tehnike mode sa 3D štampanim panelima i inovativnim materijalima.

„Ova bridal kolekcija je okrenuta budućnosti, inspirisana transformacijom ženskih identiteta, perspektiva i životnih ciljeva. Sve je u tome da je njen univerzum svestan, emancipovan i neustrašiv. Njene vrednosti su se promenile; ona nije ničija druga polovina, niti joj treba da druga polovina bude cela. Ona može da se transformiše u koga god želi, a da nije ograničena konvencionalnim društvenim očekivanjima i normama. – objašnjava Nina.

default

Lice kampanje je Lea Davogić, stajling je radila Irena Jovanović, a deo nakita je posebno za ovu priliku radio Nina Rajak Atelier, kao i Goldy Jewelery

Povezana vest:  Prestonički splav Fristajler velikom žurkom obeležio trinaest godina postojanja

Svaki od modela u ovoj kolekciji je delikatan, ženstven i razigran, istovremeno moćan, ekspresivan i ekstravagantan.

Podsećamo, Nina Rajak je prošlog meseca dobila nagradu magazina ELLE za dizajnerku godine, a nedavno je promoisala i kolekciju Ready To Wear, koja je prošla izuzetno zapaženo širom zemlje.

Kolekcija Nine Rajak dostupna je na dve lokacije: Masarikova 37, Subotica i Designer’s District u Beogradu.

Povezana vest:  Paris Hilton priznala posedovanje kokaina

Foto: HIISHII