Januarsko praznično slavlje u Beogradu na vodi se nastavlja! Nakon što su na Kuli Beograd obeleženi Nova godina, Badnje veče, Božić i Dan Republike Srpske, sada je vreme da povodom dočeka srpske Nove godine, koja nastupa u ponoć između subote, 13. januara, i nedelje, 14. januara, na najvišoj zgradi u Srbiji i regionu bude priređen još jedan senzacionalni multimedijalni šou za pamćenje.

Povezana vest:  Kija Kockar na slikanju za naslovnu stranu u venčanicama

Neposredno pre ponoći, na Kuli Beograd, novom simbolu srpske prestonice, biće emitovana specijalna novogodišnja projekcija sa nacionalnim simbolima, praćena još jednim nezaboravnim pirotehničkim performansom na nebu iznad Save.

Višeminutni vatromet u bojama srpske trobojke biće ispaljivan sa čak 20 spratova Kule Beograd, kao i duž novobeogradske obale Save, čime će na jedinstven način biti obeležen jedan od najomiljenijih praznika u Srbiji. Ovaj očaravajući crveno-plavo-beli vizuelni šou istovremeno će pratiti i prigodna muzika sa nacionalnim motivima.

Povezana vest:  Tradicionalni Dani borovnice na Kopaoniku

Za dizajn i pozicioniranje vatrometa povodom srpske Nove godine zaduženi su vrhunski profesionalci iz domaće firme Pyro-Team, koja iza sebe ima više od 3.000 ispaljenih vatrometa. Pyro-Team je takođe osmislio i pirotehnički šou za doček Nove godine na Sava Promenadi 31. decembra, čiji su najupečatljiviji kadrovi obišli i oduševili planetu.

Foto: Marko Obradović Edge

Povezana vest:  Novi NIVEA Natural Radiance losion za telo ističe prirodnu lepotu kože