U petak i subotu, 29. i 30. marta sa početkom u 19 časova u Ustanovi Kulture Parobrod, očekuju vas nove interaktivne predstave, koje nastavlja da organizuje brend Schauma kompanije Henkel sa ciljem osnaživanja porodičnih veza. Pored toga, 1. aprila sa početkom u 19 časova biće održana i interaktivna tribina čiji fokus je pokretanje nove perspektive sagledavanja i prepoznavanja lične projekcije. Ulaz je slobodan, te svi zaiteresovani mogu posetiti iste.

Schauma već više od 80 godina brine o svakom članu porodice i inspiriše ih da uživaju u zajedničkim trenucima i stvaraju najlepše uspomene, kojih će se rado sećati celog života. Takav je i projekat „Vreme je za porodicu“. Prvi deo projekta održan je u februaru mesecu kada su predstave i tribina naišle na brojne pozitivne komentare. Veliki broj posetilaca UK Parobrod uživao je u pomenutom sadržaju koji je na slikovit i praktični način prikazao kako možemo da osnažimo porodične veze i radimo na sebi. Nakon velikog interesovanja, brend Schauma organizuje drugi deo projekta koji će sa sigurnošću naići na veliko interesovanje.

Povezana vest:  U Beču prvo jelka, a posle struja i grejanje

PROGRAM:

Petak, 29. mart od 19 do 20 časova predstava Da li (se) prepoznajete?“

Subota, 30. mart od 19 do 20 časova predstava „Ispovesti“

Ponedeljak, 01. april od 19 do 20 časova tribina „Kako reagujete kada ne sretnete svoje standarde u relaciji sa decom?

Predstava „Da li (se) prepoznajete?“ autorke Minje Filipović ima za cilj da podseti, a možda i edukuju odrasle da su ogledalo svojoj deci. Predstava „Ispovesti“ autorke Snežane Nenadović

Povezana vest:  Serbia Fashion Week najavljuje novu akciju: Taksi koji morate zaustaviti!

utiče na vrednosne standarde adolescenata koji su najosetljiviji i najranjiviji deo našeg društva. Tema tribina, u organizaciji Isidore Trifunović, je pokrenuti novu perspektivu sagledavanja i prepoznavanja lične projekcije. Osećamo se sigurno sa onim što je nama poznato i branimo ovo mesto komfora, potpuno nesvesni transmisije zameranja koju projektujemo prema svemu drugačijem.