Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo.

Poligon na Adi Ciganliji poznat po održavanju izložbi i trka automobila još jednom je bio epicentar dešavanja za sve ljubitelje patika i motosporta.

Na eventu su predstavljene Air Max Plus Drift patike koje su ekskluzivno dostupne u Tike šopu, a 30 kupaca imalo je prilike da se provoza sa našim najboljim Drifterima na pravoj trkačkoj stazi.
Takođe posetioci su imali prilike da se oprobaju u simulaciji vožnje i svi koji su ostvarili dobar rezultat dobili su nagradnu vožnju sa Drifterima.

Povezana vest:  Noć knjige u petak, 17. decembra

Pored aktivacija za posetioce, svi prisutni su uživali u izložbi Tuning Styling vozila, razmenjujući iskustva sa vozačima i dobijajući korisne savete i preporuke kako da unaprede svoje automobile.
Takođe na događaju su naši popularni reperi Fox, Surreal i DJ.Arhitect snimali spot koji će izaći tik pred početak trkačke sezone koja uskoro počinje.

Za kraj eventa priređen je pravi drifterski spektakl gde je pet drift vozača u isto vreme pokazalo svoje umeće izvodeći zahtevne akrobacije pred velikim brojem posetilaca.

Povezana vest:  10. Festival nauke – Naučna zabava za čistu desetku!

Tike Air Max Drift Experience je definitivno događaj koji će se dugo prepričavati, a uspešno je ujedinio modu sa dozom adrenalina koja se uz zvukove motora i škripu guma mogla osetiti u vazduhu.