Lisca i ove godine oduševljava različitim modelima kupaćih kostima i dodataka u kojima će žene biti kraljice na plažama i bazenima. Od elegantnih modela, ženstvenih krojeva do razigranih i onih u kojima će zračiti neobuzdanom energijom.
Poglede će privlačiti u smelo izrezanim krojevima sa malo blago svetlucavog materijala. Zanimljivo preplitanje naramenica, dodataka, nabora i moderni krojevi – sve to odiše elegancijom i prefinjenošću.
Ne ide ni bez cvetnih motiva koji u digitalno preoblikovanom uzorku donose živahan i romantičan izgled, dok volančići dodaju šarm. Tu je i igra pruga i kolorističkih kontrasta. A poklonice jednobojnih modela razveseliće šarolika paleta boja i krojeva koji omogućavaju i odlično kombinovanje i stvaranje novih izvedenica letnjeg stila.
Kolekciju dopunjuju dodaci uz pomoć kojih se izgled za plažu vrlo brzo preobražava u izgled za šetnju ili grad. Sa nešto stilskih intervencija i u kombinaciji sa gornjom odećom može postati deo vašeg looka i za druge prilike, ne samo za plažu.
Liscina letnja moda donosi pravo osveženje bez obzira gde provodili letnje dane. A oduševljava i pristup proizvodnji materijala koji su prijateljski prema prirodi i predstavljaju značajan iskorak prema trajnosti i odgovornom delovanju.
Povezana vest:  Na Exitovom panelu predstavnici Greenpeace-a, organizacije Grete Tunberg i EU agencije za životnu sredinu poručili: Sačuvajmo šume, aktivirajmo mlade i uradimo sve za prirodu što nismo, a trebalo je!