Svake godine, 21. juna, proslavlja se univerzalni jezik koji povezuje ljude širom sveta – muzika. Grand kafa već godinama slavi muziku svojom prepoznatljivom muzičkom temom koja je poslala zaštitni znak našeg brenda, ali i svojevrstan poziv na kafu, na pauzu, na druženje.

Na šta sve građane asocira prepoznatljiva Grand melodija (video) i da li im se „uvukla u uvo“ za sve ove godine, otkrila je Anđelka Stević Žugić.

Povezana vest:  Jesen nam donosi 52. PERWOLL FASHION WEEK

U svakodnevnici koju odlikuje brz tempo života, Grand kafa vas poziva da se prisetite važnosti momenata koji vas čine srećnim, a sigurni smo da uz muziku i kafu uvek imamo razloga za sreću. Neka Svetski dan muzike bude dodatni motiv da danas odvojite nekoliko trenutaka za sebe i one koje volite, i da uz šoljicu kafe stvorite nove zajedničke uspomene. A Grand kafa je uvek tu da svojim neodoljivim mirisom i ukusom obraduje i vaša ostala čula. Zato ih pažljivo izoštrite i krenite u ritam avanturu – Hajde da imamo vremena za muziku!

Povezana vest:  "POKRENI SE ZA NAUKU" – Stipendije od 600.000 dinara za naučna istraživanja u oblasti medicine, farmacije, biologije i hemije