KFC_milioniti_kupac

Milioniti potrošača u KFC-u Sanja Mirković, nagrada omiljena KFC piletina tri meseca besplatno

Najpoznatiji lanac pilećih specijaliteta, KFC, nagradio je svog milionitog potrošača veoma privlačnom nagradom. Kako se najavljivalo da se milioniti potrošač očekuje u drugoj nedelji marta, to se i desilo, tako da je baš osmog marta dvadesetogodišnja Beograđanka – Sanja Mirković, u KFC restoranu na Studentskom Trgu bila taj milioniti kupac i osvojila vrednu nagradu. Srećna ljubiteljka KFC piletine će imati priliku da besplatno uživa u KFC piletini svake nedelje u naredna tri meseca, sa još jednom osobom.

Povezana vest:  Beogradizacija Beograda i ovog vikenda najpopularnije dešavanje u gradu

Ovom akcijom KFC samo nastavlja da prijatno iznenađuje domaće ljubitelje najukusnije i najpoznatije piletine na svetu. Ako se po jutru dan poznaje, ova godina koja je donela dva nova KFC restorana u Beorgadu i Novom Sadu, razne akcije za potrošače, a sada i poklon za milionitog potrošača, obećava da od ovog lanca ukusne piletine možemo da očekujemo još lepih vesti.

Povezana vest:  Povelja Uneska za Špansku školu jahanja u Beču

Svetski poznati po visokom kvalitetu svojih proizvoda, restorani KFC koriste samo pažljivo odabrane namirnice, te će stoga i ljubitelji Kentaki piletine u Beogradu i Novom Sadu, su uvek biti posluženi komadima najboljeg pilećeg mesa, odgajanog u Srbiji.

Sveža piletina priprema se u restoranu neposredno pre služenja po receptu starom 70 godina, koji je osmislio osnivač i glavni kuvar KFC-a Pukovnik Harland Sanders. Mešavina 11 vrsta bilja i začina u kojoj se svaki komad piletine marinira, garantuje neponovljiv i jedinstven ukus, zahvaljujući čemu su proizvodi KFC omiljeni širom sveta. Osim piletine punog ukusa koji ispunjava sva očekivanja, KFC nudi bogatu ponudu poslastica i salata, koje će zadvoljiti svačiji ukus.

Povezana vest:  Odabrano 20 novih stipendista Vipa