Pobednici

Najlepše poruke za najdražu žensku osobu

Povodom Dana žena, koji je ove godine proslavilo svoju stogodišnjicu, najposećeniji šoping centar u gradu UŠĆE Shopping Centar i radio Naxi pripremili su jedinstveno iznenađenje za sve svoje posetioce. Unapređenjem koncepta internog UŠĆE Shopping radija realizovanog u saradnji sa radio stanicom Naxi, svi posetioci UŠĆA mogli su da, povodom 8. marta, obraduju svoju omiljenu žensku osobnu ličnom radijskom porukom.

Povezana vest:  Modni fotograf Pavel Surovi priredio spektakl o kome će se još dugo pričati

Tokom ove lepe i inovativne akcije prikupljeno je više stotina audio poruka koje su bile namenjene jedinstvenim suprugama, sestrama, majkama, drugaricama i devojkama. Zanimljivo je da je naviše poruka stiglo majkama njhovih sinova i ćerki, ako i drugarica.

Najviše simpatija izazvala je poruka malenog Petra Đulafića koji je svojoj majci uputio sledeću poruku: “Draga mama, srećan ti 8. mart! Moja mama je posebna zato što radi ceo dan i kupuje mi sve što hoću“.

Povezana vest:  Radovi na autoputu kroz Beograd i mostu „Gazela”

Šest autora najorginalnijih poruka koje su emitovane na jedinstvenom UŠĆE Shopping radiju powered by Naxi, ali i uživo u programu Naxi radija, na sam Dan žena nagrađeno je prigodnim poklonima, kao i osmomartovskom večerom.

Neke od primljenih poruka pokazuju koliko je ovaj praznik važan našim sugrađanima, ali i potvrđuju zainteresovanost za učestovanje u zanimljivim i zabavnim takmičenjima koje često organizuju u UŠĆE SC.

Povezana vest:  Uvek je vreme za legendarni sendvič

Autori najorginalnijih osmomartovskih radijskih poruka i njihove najomiljenije ženske osobe u UŠĆE SC predstavljeni su na slici.