adidas-face_game

Pošalji svoj GAME FACE i pridruži se najvećoj kampanji u istoriji adidasa i osvoji kartu za veliku adidas žurku (FOTO)

Ideja za najveću kampanju u istoriji adidasa počela je pitanjem: šta povezuje jednog skejtera u Kaliforniji sa kriket igračem u Mambeju. Odgovor je bio samo jedan: ljubav prema igri. Kada voliš igru, uložiš celo svoje srce. Na osnovu toga je i nastao koncept GAME FACE koji predstavlja kulminaciju strasti u igri: kako pobeđuješ, kako gubiš, šta te čini sretnim, šta te pokreće… taj jedan izraz lica govori sve o tebi!

Povezana vest:  Heinekenov "Remix Future Bottle Design" konkurs ulazi u završnicu, srpski dizajneri kreirali 12 rešenja odabranih u najboljih 100

Pokaži svoj izraz lica i pošalji fotografiju na sajt www.partyallin.com, postani deo svetske adidas kampanje. Svi koji pošalju GAME FACE osvojiće karte za veliki adidas all in party gde ih očekuju i mnoge druge zanimljive nagrade.

Strast prema igri, svi zainteresovani mogu da pokažu i u adidas brend radnjama u TC Delta City, TC Ušće i Knez Mihailovoj, gde će se do 15. marta održavati različita sportska takmičenja u kojima posetioci mogu da učestvuju i takođe osvoje ulaznice za veliki adidas party.

Povezana vest:  Ja volim kafu i čokoladu: Savršen par koji osvaja svežinom

Ako ste dobri u slobodnim bacanjima u basketu, pimplovanju fudbalske lopte ili želite da se oprobate u ulozi sportskog komentatora najrazličitijih sportskih takmičenja, posetite adidas radnje i pokažite svoju strast prema igri, a Vaš GAME FACE će biti zabeležen i postavljen na zvaničan sajt.

GAME FACE konkurs po prvi put daje mogućnost svima da se na trenutak osete kao sportski i muzički heroji i ambasadori adidasa kao što su Lio Mesi, Ana Ivanović, Endi Marej, Dejvid Bekam, Keti Peri i mnogi drugi, koji svojim GAME FACE-om pokazuju strast i ljubav prema igri koja ih inspiriše da budu najbolji!

Povezana vest:  HUMANITARNA ŽURKA – PLES ZA ALEKS

adidas veruje da strast živi u svakome od nas, a ono što nas spaja jeste bezrezervna strast za igrom bez obzira na konačni rezultat te igre. Profesionalni sportisti, denseri, skejtaši, balerine, glumci, grafiteri, slobodni umetnici, intelektualci, ljubitelji klabinga i DJ fanatici, svi oni imaju nešto što im je zajedničko, a to je strast…

 

{vsig}ADIDAS_GAME_FACE{/vsig}