Ilija_Setka_generalni_direktor_Apatinske_pivare

Nova Jelen flaša podiže standarde dizajna i funkcionalnosti u Srbiji! (FOTO)

Apatinska pivara je ekskluzivno predstavila novu flašu Jelen Piva! Domaćin večeri, Ilija Šetka, predsednik UO Apatinske pivare i regionalni predsednik za Srbiju i Crnu Goru StarBev Grupe, svečano je otvorio koktel, nakon čega je nastupila grupa Van Gogh koja je izvela svoje najpoznatije hitove!

Brojne poznate ličnosti uživale su u dobroj atmosferi u renoviranom prostoru Doma Omladine: Marija Kilibarda, Tijana Jevtić, Miloš Vlalukin, Dejan Lutkić, Milan Kalenić, Slavko Beleslin, Jovan Memedović, Vukašin Brajić, Miloš Milovanović, Branko Veselinović, Jugoslav Pantelić, Nj.E. Alain Kundycki, ambasador Belgije, Nj.E. Alexandre Addor Neto, ambasador Brazila, Miodrag Janković, generalni sekretar Jelen Superlige, fudbaleri OFK Beograd-a i FK Rad-a i mnogi drugi.

Povezana vest:  Uspešno završena inicijativa ROSA vode „Beba bira gde“  

Zvonimir_Djukic_na_predstavljanju_nove_flase_Jelen_Piva

Apatinska pivara je u novu flašu Jelen Piva uložila preko 10 miliona evra. Napravljena je u skladu sa zahtevima i željama potrošača, modernog je dizajna koji potpisuje jedna od vodećih svetskih agencija za dizajn ambalaže “Kartils” iz Holandije. Pored savremene tehnologije i trendova koji su primenjeni, nova ambalaža Jelen Piva visoko podiže standarde dizajna i funkcionalnosti pivske flaše u Srbiji.

-Večeras smo ekskluzivno predstavili novu Jelen flašu, napravljenu za istinske ljubitelje piva, u koju je uloženo preko 10 miliona evra. Vrhunski kvalitet Jelen Piva mora da prati vrhunska ambalaža. Superiorni dizajn nove flaše Jelen Piva potvrđuje lidersku poziciju ovog brenda kako na domaćem tržištu tako i na tržištima u regionu. Jelen Pivo u novoj flaši od 0,5 i 0,33l naći će se na srpskom tržištu od 15. marta. Verujem da će naši potrošači uživati u dokazanom kvalitetu Jelen Piva, od sada u jedinstvenoj ambalaži. Da dobre stvari, budu još bolje! Živeli!- istakao je Ilija Šetka predsednik UO Apatinske pivare i regionalni predsednik za Srbiju i Crnu Goru StarBev Grupe.

Povezana vest:  NBS: PejPal počinje da radi i u Srbiji!

Jelen Pivo je početkom 2011. godine proglašeno za „Brend decenije“, ponosni je laureat znaka „Najbolje iz Srbije“ u 2010. godini i već dvanaestu godinu za redom, na Međunarodnoj selekciji kvaliteta MONDE SELECTION 2010, nosilac je najviših priznanja za kvalitet. Šest godina za redom, posetioci Belgrade Beer Fest-a ocenjuju Jelen Pivo kao „Najbolje pivo“, dok su ga muškarci širom Srbije prepoznali kao „Najpopularniji proizvod u 2010. godini“.

Povezana vest:  Kako što lakše (i brže) dočekati februarsku platu

Jelen Pivo je lider na domaćem tržištu i omiljeni pivski brend u regionu! Kvalitet Jelen Piva, potvrđen mnogobrojnim priznanjima, sada svoju potvrdu dobija i u vrhunskoj ambalaži koja ide rame uz rame sa najvećim svetskim pivskim brendovima.

{vsig}JELEN_BG_DOB{/vsig}