Wayuot_2_2403_2011

WAYOUT planira rekordan broj putnika u 2011. godini

Kompanija Wayout, jedan od vodećih turoperatora u Srbiji, planira da u 2011. godini ostvari rekordan broj putnika – 37 000. Očekuje se da će najveći broj putnika biti u polascima za Egipat i to oko 15000, dok se po 6000 očekuje za Grčku, Tunis i Tursku. Nešto manje, po 1000 do 3000 očekuje se za Crnu Goru, Hrvatsku, Ujedinjene arapske emirate, gradove Evrope i Aziju.

Povezana vest:  Retro sportsko - muzički spektakl u Zagrebu

-Turska, Grčka, Crna Gora, Hrvatska i Bugarska su nove destinacije koje planiramo da uvedemo u ponudu ove godine. Takođe, planiramo da proširimo izbor putovanja za Egipat – izjavio je Bassem Gress, osnivač i direktor Wayout-a i dodao: – Pre 3 godine počeli smo kao turistička agencija, a danas smo jedan od vodećih turoperatora u Srbiji. Naš cilj je da u skladu sa svetskim trendovima celo poslovanje usmerimo ka plasiranju i prodaji naših aranžmana putem razvijene agentske prodajne mreže širom Srbije i regiona, koja za sada broji 870 ovlašćenih agenata.

Povezana vest:  Marija Žeželj potpisuje knjigu u Novom Sadu

U toku 2010. godine, ukupan broj prevezenih putnika bio je 7000 u redovnom saobraćaju i 9500 u čarter saobraćaju. Po ukupnom broju prevezenih putnika Wayout je partner br. 1 državnog prevoznika JAT Airwaysa, kao i Tunis Air-a u 2010 godini.

Wayout je organizator putovanja koji se bavi osmišljavanjem aranžmana koje prodaje preko mreže turističkih agencija. Trenutno, 1 % poslovanja još uvek je usmereno na direktnu prodaju. Takođe, Wayout se bavi i prodajom avio karata i rezervisanjem hotelskog smeštaja.

Povezana vest:  NOVI ARIEL LIQUID POWDER – PRAŠAK I GEL U JEDNOM- POTPUNO NOV NIVO ČISTOĆE GARDEROBE

Od početka rada, 2008. godine ova kompanija je sarađivala sa oko 200 kompanija i preko 35000 zadovoljnih klijenata.