fernando_gago_gisela_dulko

Fernando Gago i Žizela Dulko – venčanje u julu?

Argentinski fudbaler koji igra za real Madrid, Fernando Gago trebao bi ovog leta da se venča s argentinskom teniserkom Žizelom Dulko. Na to ga hrabri i trener u Real Madridu, Žoze Murinjo. Fudbaler Real Madrida dobio je blagoslov od trenera da se venča ovog leta, za vreme trajanja Copa Americe, jer očekuje da za istu neće dobiti poziv selektora Batiste. Time bi, računa Murinjo, uspeo dobiti Argentinca već na početak priprema za novu sezonu.

Povezana vest:  Deda Mraz otvorio „Čarobni grad“ u Ušće šoping centru

Lepa argentinska tenisreka koja je već nekoliko godina najbolja igračica na svetu u parovima, nedavno je izjavila da predstojećeg jula neće igrati meč Fed kupa protiv Japana, i to zbog „ličnih razloga“.

Gago i Dulko upoznali su se 2009. godine tokom madridskog Mastersa. Otad su zajedno i tako, kako se čini, nameravaju ostati. Argentinskim je medijima poznato da zajedničke trenutke kada im to obaveze dozvoljavaju provode u jednome elitnom buenosaireškom kraju. Pre nego što se zaljubio u Žizelu, Gago je bio u vezi s poznatom argentinskom manekenkom Luli Fernandez. Ostavio ju je navodno baš zbog teniserke. Dulko je poznata po svojim teniskim ljubavnim avanturama. Poznate su one s Čileancem Fernandom Gonzalezom i Špancem Fernandom Verdaskom. Kako se čini Žizeli je najvažnije da se momak zove je Fernando!

Povezana vest:  Beč pokrenuo onlajn upitnik za Covid-19 simptome