Veliki Brat VIP 4

vip veliki bratKuća Velikog brata je po četvrti put otvorila svoja vrata VIP ličnostima regiona, a za nagradu od 50.000 evra boriće se ukućanka prvog VB serijala Ena Popov, glumci Milan Maričić – Švaba i Sarajlija Alden Hadži Karić, pevačice Lepa Lukić, Ana Bebić i Anabela Đogani, voditelji Boki 13 i Divna Karleuša, snagator Ervin Kantona, manekeni Mladen Radulović i Sanja Brnović i pevači Bora Drljača i Era Ojdanić. 

Posle međusobnog upoznavanja, razgovor je krenuo sa „lakim temama“ kao što su horoskop i kuvanje, ali Veliki Brat sigurno neće dozvoliti VIP ličnostima da se opuste!
Prva je u kuću ušla je kućanka prvog Velikog Brata, Novosađanka Ena Popov, koja je u međuvremenu napravila i muzičku i voditeljsku karijeru u „Grandu“. Sledeći je bio glumac-naturščik Milan Maričić, najpoznatiji kao Švaba iz „Rana“ i autor kultne replike „Šta je bilo, miševi“! Pridružila im se i prva dama izvorne narodne muzike Lepa Lukić.
Sledeći je u kuću ušao bivši dečko Seke Aleksić Mladen Radulović, koji trenutno radi na Tajlandu kao preduzetnik, i crnogorska manekenka Sanja Brnović.
Makedonski transvestit koji sebe definiše kao „bojanseksualca“, Boki 13, ušao je kao šesti ukućanin, okićen mašnicama i sa ogromnim veštačkim trepavicama. U Kućuje potom ušla i majka Jelene Karleuše, bivša novinarka i tekstopisac Divna Karleuša.
Boki 13, koji JK navodi kao najvećeg idola, Divnu je pozdravio sa „dobro veče, majko“, i pomogao joj da stavi bubicu.
U Kuću je ušao i Ervin Kantona, najjači čovek na Balkanu i 12. najjači na Zemlji. Na zadovoljstvo muškaraca, ali i radost tinejdžera ušla je lepotica iz Metkovića i jedna od najuspešnijih studentkinja Akademije Operacije Trijumf, Ana Bebić.
Zatim se ukućanima pridružio i veteran narodne muzike Bora Drljača.
Za Anabelu Đogani se već danima šuškalo da će ući u kuću što se i desilo. 
Među poslednjima su u Kuću ušli predstavnici BiH Alden Hadži Karić, ugostitelj i povremeni glumac, koji je ostvario uloge u seriji „Mahalaši“ i filmu „Duhovi Sarajeva“, i manekenka Tamara Simić iz Bijelnjine. 
Poslednji ukućanin koji je se uselio večeras je Era Ojdanić, kome je ovo drugo učešće u serijalu VIP VB. 
Vipovci će biti podeljeni na bogate i siromašne, koji će živeti u neverovatno različitim uslovima. Dok će jedni uživati u luksuzu i kiču, drugi će se mučiti u oskudno uređenom delu Kuće, a svi će svoje „grehe“ priznavati u zlatno-crvenoj ispovedaonici.
Podsećanja radi u prvom izdanju VIP VB pobedio je fudbaler Saša Ćurčić Đani, u drugom serijalu trijumfovala je crnogorska kreatorka Mirjana Đurović – Mimi, a u prošlogodišnjem VB All Stars pobedio je Miki Đuričić.
Ko će ovoga puta osvojiti najmanje VIP nominacija, najviše SMS glasova publike i 50.000 evra, saznaćemo 28. februara.

Povezana vest:  Svet se sprema da uđe u Novu 2018. godinu