beogradski_bal_2011

Beogradski bal u subotu u Domu Vojske Srbije

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu u subotu, 9. aprila, u 20 časova u svečanoj sali Doma Vojske Srbije održaće se „Beogradski bal”. Organizator je Plesni studio „Natalija i Ivica”. Događaj će biti propraćen zvucima Balskog orkestra „Mambo stars”, Ansambla „Svilen konac”, Nacionalnog ansambla „Kolo”, koreografijama baletskog ansambla Konstantina Kostjukova i najboljim plesnim parovima Srbije.

Povezana vest:  Za tren oka bićete čisti, a vaša koža negovana i hidrirana uz NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje

Pored velikih međunarodnih uspeha na polju sportskog plesa i brojnih uspešnih plesača koji su  napravili prve korake upravo u ovoj školi, Plesni studio „Natalija i Ivica” već godinama neguje tradiciju organizovanja balova, očuvanja otmenosti i plesne kulture. Ovim, 43. balom ujedno se obeležava i 25 godina rada ovog plesnog kluba. Želja organizatora je da „Beogradskim balom” promoviše stare – nove vrednosti, da naš grad učine prepoznatljivim daleko van naših granica.

Povezana vest:  Britanci nagradili "Bakinu tajnu" priznanjem za kvalitet

Balu će prisustvovati brojne zvanice iz kulturnog i javnog života, prijatelji, saradnici, partneri iz zemlje i inostranstva, predstavnici diplomatskog kora, predstavnici ministarstava i drugi gosti.