gisele_ipanema_2011

Gisele Bündchen u Istanbulu predstavila novu Ipanema kolekciju

U Istanbulu je odžana Promocija nove kolekcije Ipanema by Gisele Bündchen .Prezentovane su 2 nove linije – Ipanema Butterfly i Hot Sands (Leptir i Vruć Pesak)

Gala Party je održan na ostrvu Suada Club na Bosforu u prisustvu brojnih VIP zvanica iz Turske, ekskluzivni distributeri Ipaneme iz Evrope kao i velikog broj TV kuća i prestižnih svetskih magazina i medija .

Povezana vest:  Srpski teniseri uživali u nastupu DJ Junior Jack-a i DJ Kid Cream-a u klubu Mr. Stefan Braun

Gisele Bündchen je plenila optimizmom i zadovoljstvom zbog kreacija nove kolekcije koja jednostavno nosi samo njene inicijale GB . Zadovoljstvo uspešne saradnje sa Gisele koja je počela još 2002 nije krio ni Alesandre Gastalldelo, direktora Ipaneme za Evropu .

Gisele je predstavila svoju kolekciju u čijem je kreiranju učestvovala objasnivši da je moto kolekcije transformacija žene koja je u današnjem vremenu neophodna . Današnja žena sa jedne strane mora da bude lepa i sexy, zadoljiva, a sa druge strane mora biti majka,odgovorna,profesionalna…

Povezana vest:  Zimska Moda za poneti 21, 22. i 23. decembar od 17 – 22h

Pri tome je aludirala na sebe da je do juče bila samo lepa devojka a da je u međuvremenu postala žena i majka… Stoga je ime kolekcije Leptir koji simbolizuje transformaciju žene.

 

{vsig}IPANEMA_2011{/vsig}