Somersby_-_prvi_cider_u_Srbiji

SOMERSBY APPLE CIDER – Osvežavajuće drugačiji ukus na domaćem tržištu

Na popodnevnom druženju i opuštenoj atmosferi poznatog kafića „Villa Maska“, u Beogradu, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potpuno novo, osvežavajuće alkoholno piće na domaćem tržištu,  SOMERSBY APPLE CIDER.

-Somersby je kosmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svetske metropole, i ponosni smo što ga od sada možemo ponuditi i na domaćem tržištu. Zbog svog sastava je savršeno piće za druženje sa prijateljima nakon posla, ali i idealna osvežavajuća alternativa u svim ostalim prilikama. Somersby su širom sveta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvek otvoreni za nove trendove, izazove i  promene – istakla je Ana Milićević, International brand menadžer kompanije Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Otkrivamo tajnu lepe kose Dženifer Aniston

Ana_Milicevic_Carlsberg_Srbija

SOMERSBY u Srbiji predstavlja potpuno novu kategoriju alkoholnih pića – Cider (sajder). Ovaj osvežavajući napitak sadrži 4.5% alkohola i nastaje fermentacijom jabuka uz dodatak prirodnog jabukovog šećera i arome. Potpuno je prirodan, bez veštačkih aroma, boja i zaslađivača, proizveden korišćenjem tradicionalnih metoda. Jedinstveni SOMERSBY ukus dobijen je savršenom kombinacijom prirodnog soka od jabuke koji daje slast i gazirane note za pravo osveženje. Na svim tržištima u Evropi na kojima je do sada lansiran, SOMERSBY ostvaruje impresivne rezultate rasta prodaje. Čak ga je britanski Guardian označio kao „novi Chardonnay“.

Povezana vest:  Grozdani Olujić uručena NIN-ova nagrada

Ukus Somersby-ja najbolje dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda.

Na tržištu Srbije Somersby je trenutno dostupan u nepovratnoj staklenoj boci 0,33 l.

Ovo jedinstveno i sasvim drugačije piće na domaćem tržištu,  biće prisutno na nekim od najaktuelnijih gradskih dešavanja u predstojećem periodu. Neka od njih su: Story Awards (Somersby After party) u Madlenianumu, Supernatural festival, kao i Story shopping groznica (Ušće).

Povezana vest:  Sa Hemofarmovog panela „Godina promena – zdravlje, pandemija, pouke“ apel građanima da se vakcinišu, da jesen dočekamo sa kolektivnim imunitetom

Osetite pravi ukus prolećnog raspoloženja uz jedinstveni cider napitak na našem tržištu!