Promocija mts PRVA Droid paketa

Uz novi mt:s PRVA Droid paket besplatno i ekskluzivno zavirite u svet Prve srpske televizije

PRVA srpska televizija i Mobilna telefonija Srbija, predstavili su novi PRVA Droid postpaid paket, koja omogućava da korisnici Mts mreže mogu, vrlo jednostavno, da prate program televizije „Prva“ na svojim mobilnim telefonima. Uz pretplatu od 1501 dinar, možete neograničeno da pratite televizijski program, i besplatno pozivate ostale korisnike ovog paketa.

U klubu „Communale“, poznata lica PRVE, saradnike, prijatelje Telekoma i Prve srpske televizije i novinare pozdravili su Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbije, Vladimir Lučić, direktor direkcije za komercijalne poslove Telekoma, kao i direktor PRVE televizije Dejan Jocić.

Dejan_Jocic_generalni_direktor_TV_PRVA

– Mislim da su Srbiji prilično bliski i internet i mediji, i da zaslužuje sledeći korak. Srbija je zemlja koja, u odnosu na broj stanovnika, ima najveći broj korisnika Facebook-a. To je obećavajuće za naš projekat. Ono što je važno, korisnici Prva Droid paketa, uz izuzetno atraktivne cene i razgovore za nula dinara u okviru mreže, moći će unapred, pre svih da  pogledaju omiljene emisije i serijski program Prve – naglasio je Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije .

Povezana vest:  Vichy anti-age stručnjak za idealnu kožu u svakom dobu

Uz PRVA Droid paket, koji Je mt:s korisnicima dostupan već od danas, od 21. aprila, Prva srpska televizija i mt:s još jednom su pomerili granice i postali deo svetskih multimedijalnih tokova.

– Saradnja sa Prvom srpskom televizijom logičan je spoj lidera koji je rezultirao uspostavljanjem novih svetskih standarda u oblasti telekomunikacija. Projektom PRVA Droid napravljen je iskorak na domaćem tržištu i po prvi put omogućeno korisnicima da istovremeno uživaju u mogućnostima televizije, interneta i mobilnog telefona. Pogodnost više za korisnike ovog paketa su besplatni razgovori, SMS poruke, korišćenje interneta, kao i ekskluzivni android mobilni telefoni po povoljnim cenama – istakao je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Povezana vest:  Dizajneri boja kompanije BASF izveštavaju o globalnim tendencijama

Jedinstveni paket PRVA Droid nudi smart telefon i mt:s postpaid tarifni plan. Pored modela SAMSUNG Galaxy S, jednog od najatraktivnijih Android mobilnih uređaja uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon LG Optimus GT540, izuzetnih karakteristika.

PRVA Droid paket čini 501 minut za besplatne razgovore, 1001 SMS poruka, kao i besplatan pristup aplikaciji i 1GB za pristup ostalim internet sadržajima u okviru mesečne preplate u iznosu 1.501 dinar. Uz ovaj tarifni profil i ugovor na 12 meseci korisnici PRVA Droid paketa imaju mogućnost da između sebe razgovaraju za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar. PRVA Droid  paket namenjen je, pre svega, mladim ljudima u pokretu, koji žele da budu u toku, da uvek i svuda sa prijatejima mogu da podele stvari koje ih zanimaju i da se uz PRVA Droid druže i zabave.

Povezana vest:  Lilly Drogerie zajedno sa potrošačima proslavljaju 20 godina poslovanja!  

Korisnici PRVA Droid paketa mt:s-a moći će da uživaju u omiljenim emisijama PRVE, gde god se nalazili – na autobuskoj stanici, aerodromu, u kafiću, restoranu, na pecanju, a uskoro će im biti omogućeno i da unapred gledaju  epizode najpopularnijih serija poput „Kad lisce pada“, kao i omiljene emisije Paklena kuhinja, Top model, Radna akcija, a bićete i prvi koji će se smejati uz najbolje šale Ivana Ivanovića!

Predstavljanje  pogodnosti novog PRVA Droid paketa proteklo je u društvu prijatelja mt:s-a i TV Prve, poznatih  lica ove televizije i ličnosti iz javnog i kulturnog života.

U veseloj atmosferi uz bend Ane Štajdohar, organizovana je i nagradna igra, a pobednici su nagrađeni mobilnim telefonima.

Uz PRVA Droid uvek imate prijatelje!

{vsig}PRVA_DROID{/vsig}