natalija_van_gogh

VAN GOGH PREKINUO PROGRAM RADIJA S

Poznati pop rok sastav Van Gogh  danas je oko podneva  bukvalno upao u program najslušanijeg Radija S, i voditeljki emisije „Dan sa Natalijom“, Nataliji Milosavljević, priredio pravo rođendansko iznenađenje!

Upravo dok je vodila svoj 500ti „Dan sa Natalijom“  Đule, Srba i Bane sa gitarama i udaraljkama i vidno raspoloženi ušli su u  studio želeći  da voditeljki čestitaju jubilej pevajući joj  uživo njihovu novu pesmu Rođendan.

Povezana vest:  Pripreme za novu školsku godinu u UŠĆE Shopping Centru

„Poželim srećan rodjendan teeebiiii….“ – pevali su i svirali rokeri već odavno poznati po odličnim živim svirkama, a vođa benda Zvonimir Đukić, je nakon pesme Nataliji poklonio i tortu. „Da u dobrom i ukusnom ritmu i dalje zabavljaš ljude! Grupa Van Gogh želi ti srećan rodjendan.“ – izjavio je Đule.

„Posle ovog iznenadjenja, ne znam ni šta sam ono htela da Vam kažem, osim da se ovo ne dešava svaki dan. Izvinite zbog ovog prekida programa, mislim da nikom ko je bio uz Radio S, nije smetalo.“ – izjavila je Natalija, nakon što je došla sebi.

Povezana vest:  Boje za tetoviranje štetne po zdravlje?

Inače, nacionalni radio S, i Natalijina emisija broje više od milion i po slušalaca na nedeljnom nivou, i već drugu sezonu zaredom, ovo je nasjlušanija radijska emisija.