PUMA0215

Puma Social Launch Party održan u prostoru Kolosej Bowling & Lounge u TC Ušće

PUMA0211U prostoru Kolosej Bowling & Lounge u TC Ušće u ponedeljak,25. aprila održan jePuma Social Launch Party .Uz sjajnu atmosferu i druženje Ivana, Sergej, Vlada i Zoja odabrali su svoje timove za turnir u kuglanju. Celokupnoj atmosferi doprineo je Đ Peppekao i Ivan Tešanović koji je komentarisao igru i bodrio timove. Pobednički tim Vlade Aleksića dobio je od Pume vredne nagrade.

Cilj ovog događaja bilo je lansiranje nove facebook aplikacije: PUMA® UNVEILS THE NATIONAL TEAM APPLICATION ON FACEBOOK

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013, Savet lekara: Bez preterivanja u jelu i piću

Postani legenda samo jednim uploadom tvog videa 

Puma, sportski lifestyle brend će podržati najbolje lokalne talente lansiranjem National Team aplikacije na facebook-u. Sve što treba da uradite je da se snimite vaš poznati potez u ping-pong-u, pikadu, kuglanju, stonom fudbalu ili bilijaru. Uploadujte video na www.facebook.com/puma i pozovite sve kojepoznajete da glasaju za vas. Finalisti sa najviše glasova će zatim biti izabrani od strane Puma žirija sastavljenog od eminentnih Đ/eva, modnih gurua, VJ-eva i fotografa koji će objaviti pobednike National Team-a .

Povezana vest:  Zdrava kičma - zdrav život

U oktobru, sport lifestyle brend Puma lansirao je PUMA Social pozdravljajući after hour igre koje igramo van terena, kada sunce zađe, jer pobeda ne dolazi uvek u formi postizanja gola na terenu ili homerun-a, to može biti i broj telefona nakon duge noći provedene u gradu. PUMA će nastaviti da veliča After Hour Atlete, one koji uživaju u ukusu pobede i u agoniji poraza, sve sa pićem u ruci, noseći omiljene PUMA Clydes.

Povezana vest:  „Večera na nebu" - među top 10 najneobičnijih događaja na svetu stiže i u Srbiju

PUMA0165National team zatim osvaja uzbudljive PUMA nagrade i dodatni džeparac za taxi i kebab i naravno da ne zaboravimo svu slavu i uspeh!

Da li je takmičenje ikad izazivalo ovako dobar osećaj?

Postani fan PUMA aplikacije na www.facebook.com/puma aakosiveć fan klikni na PUMA Social tab.