sephora

Sephora otvara novu radnju – najveću u Srbiji!

Sephora, vodeći svetski lanac parfimerija, u četvrtak 5. maja 2011. godine otvara novu radnju, najveću u Srbiji. U Knez Mihailovoj ulici broj 14-16, u luksuzno opremljenom prostoru od 500 metara kvadratnih, Sephora očekuje kupce spremna da zadovolji najprefinjenije i najambicioznije želje.

U jedinstvenom prodajnom okruženju, Sephora koncept nudi širok asortiman pažljivo odabranih proizvoda koji uključuje negu kože, šminku, parfeme, kupke, preparate za negu tela i kose, kao i proizvode Sephora linije. Bez obzira na veličinu, sve Sephora radnje imaju standardizovan izgled, od određenog kolorita, do rasporeda proizvoda (pink – ženski parfemi, narandžasta – muški parfemi, zelena – odabrani proizvodi za negu kože, plava – ekskluzivni proizvodi za negu kože). Parfemi su prikazani jasno i jednostavno prema abecednom redu. Specifičnost Sephora radnji je u ekskluzivnoj prodaji inovativnih proizvoda kao što su Jimmy Choo, StriVectin, Dr. Brandt, Too Faced, Benefit, Sephora kolekciji i specifičnim uslugama koji se nude kupcima.

Povezana vest:  Spektakularan džez koncert koji dočarava duh Njujorka

Sephora je mnogo više od prodajnog mesta – ona je mesto gde kupci dolaze da uživaju, gde će dobiti personalizovanu uslugu, gde mogu da otkriju najnovije proizvode i probaju ih, gde će dobiti prijateljski savet o nezi i make up trendovima.

Uz inovativan pristup i stalno obnavljanje asortimana, Sephora postavlja kvalitet proizvoda kao svoj osnovni princip. Sve što Sephora prodaje je pažljivo odabrano, testirano, a zatim testirano ponovo. Inovativnost je naša prednost i princip našeg poslovanja. Mi identifikujemo male, visoko inovativne niše brendova i pretvaramo ih u našu specijalnost, Sephora ekskluzivitete.

Povezana vest:  Popust od 20% na bogatu ponudu gift programa u knjižarama Delfi

Tajna uspeha Sephore? Strast i entuzijazam u službi lepote!